„Lietuvos ryto“ ir „Žalgirio kovą stebėjo Tatjana Lavrinovič

Gražuolė Tatjana Lavrinovič – viena aktyviausių krepšinio sirgalių žinomų Lietuvos krepšininkų mylimųjų gretose. Moteris nepraleido ir sekmadienio vakarą Kaune vykusių Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės finalo varžybų.

Nepaisant to, kad Kšištofas Lavrinovičius varžybas leido ant atsarginių suolo, Tatjana Lavrinovič įdėmiai stebėjo varžybas.<br>G.Šiupario nuotr.
Nepaisant to, kad Kšištofas Lavrinovičius varžybas leido ant atsarginių suolo, Tatjana Lavrinovič įdėmiai stebėjo varžybas.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 22, 2015, 11:19 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 5:59 PM

Tiesa, daug jaudulio varžybų metu T.Lavrinovič patirti neturėjo, mat jos vyras Kšištofas Lavrinovičius, atstovaujantis „Lietuvos ryto“ komandą, dėl traumos sėdėjo ant atsarginių suoselio.

Tačiau varžybų metu puikiai sekėsi „Lietuvos ryto“ žaidėjui Adui Juškevičiui. Jo mylimoji Simona Kniazevaitė varžybas taip pat stebėjo iš „Žalgirio“ arenos tribūnų.

Arenoje buvo galima išvysti ir buvusio krepšininko, „Žalgirio" trenerio asistento Šarūno Jasikevičiaus artimuosius. Kauniečiams sėkmingas varžybas stebėjo jo mama ir žmona Anna.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.