V. Cololo atlikėją V. Jakutienę pavadino alijošiaus lapu

„Krito kaip alijošiaus lapas“, – tokį palyginimą po ne itin įspūdingo šuolio nuo 7,5 metrų bokštelio iš komisijos nario Vitalijaus Cololo apie save sekmadienio vakarą išgirdo „Šuolio“ dalyvė dainininkė Vita Jakutienė.

Vita Jakutienė nepabijojo šokti iš 7,5 metro aukščio.<br>P.Mantauto nuotr.
Vita Jakutienė nepabijojo šokti iš 7,5 metro aukščio.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Feb 22, 2015, 8:42 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 11:54 AM

Merginą už drąsą ir sutelktas jėgas pagyrė kita komisijos narė Aušra Jurevičienė, tačiau pasigedusi technikos, skyrė jai vos šešis balus.

V.Jakutienės šuolis, po kurio ji vandeniu aptaškė visą komisiją, nepaliko įspūdžio ir dar vienam vertintojui – Ignui Barkauskui. Jis dalyvei taip pat skyrė šešis balus ir dar pagrasino bizūnu.

Sekmadienio vakarą grupės „Naujosios pupytės“ atlikėjos V.Jakutienė, Skaistė Steikūnaitė ir Neringa Šiaudikytė laidoje Lietuvos sporto universiteto baseine, Kaune, laidos „Šuolis“ žiūrovus ir komisiją viliojo karštu pasirodymu.

Vilkėdamos blizgius koncertinius drabužius atliko ispanišką dainą. Po jos laidoje su kitais dešimt dalyvių besivaržanti V.Jakutienė pakilo ant 7,5 metro aukščio bokštelio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.