Diletai Meškaitei pasipiršo buvęs dainininkės Atlantos mylimasis

Dar visai neseniai dramatiškas skyrybas su atlikėja, televizijos projektų prodiusere Elena Puidokaite-Atlanta išgyvenęs teisininkas, antstolis Donatas Kisielius jau puoselėja jausmus kitai dainininkei. Neseniai vyras įteikė sužadėtuvių žiedą merginų grupės „4 Roses“ narei, televizijos laidų vedėjai Diletai Meškaitei.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 24, 2015, 1:32 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 11:16 AM

Naujai iškepta sužadėtinė nėra linkusi atvirauti apie svarbų gyvenimo įvykį. Antstolis savo naujai išrinktajai pasipiršo Italijoje, Venecijoje, kur jie neseniai atostogavo.

Anksčiau vyras ilgai šiltus jausmus puoselėjo Atlantai – pora kartu buvo net ketverius metus. Skirtingais keliais pasukę  E.Puidokaitė-Atlanta ir D.Kisielius tuomet pripažino, kad juodviem nebuvo lemta sukurti tvirtos šeimos, todėl nebematė prasmės kartu gyventi.

Atlanta su dukterimi išsikraustė iš mylimojo namų, kuriuose gyveno trejus metus. D.Kisielius atlikėjai padėjo auginti ir jos dukterį Saulę.

„Natūralu, kad Saulė per tiek laiko prisirišo prie manęs“, – neslėpė Donatas, kuris Atlantos dukteriai tarsi atstojo tėvą.

D.Kisielius mažylę neretai nuvesdavo į vaikų darželį, dalyvaudavo renginiuose, kuriuose atlikėja pasirodydavo su dukterimi.

Pora vykdavo į keliones, kurios būtų įdomios ir mažylei. D.Kisielius, gyvendamas su Atlanta, įgijo neįkainojamos patirties, kuri jam turėtų praversti ateityje sukūrus šeimą ir susilaukus atžalų.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.