Oksana Pikul-Jasaitienė rinko savo draugui merginas

Atidus žvilgsnis. Kartais – suraukta kakta, kartais – šypsena. Sekmadienio popietę dainininkė Oksana Pikul-Jasaitienė dirbo, o savo triūsą skyrė dizaineriui Liutaurui Salasevičiui. Mat jam reikia manekenių, kurios kovo 13-ąją galėtų pristatyti jo naują drabužių kolekciją „Miesto raganos“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 1, 2015, 3:50 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 11:02 PM

Oksana ir Liutauras – seni geri draugai, štai kodėl jie vis bendradarbiauja bendruose projektuose.

Bičiuliams padėjo ir klinikos „Grožio chirurgija“ plastikos chirurgas Vygintas Kaikaris.

Vilniaus viešbutis „Holiday Inn“ virpėjo nuo grožio ir susijaudinimo, į atranką susirinko apie 60 merginų. Oksanai pasiūlymas būti vertinimo komisijos nare buvo netikėtas.   „Tačiau dažnai tenka matyti, ką Liutauras renkasi, žinau jo stilistiką, tad sutikau padėti. Kita vertus, ir pati esu demonstravusi jo rūbus, nors toli gražu neturiu modelio duomenų“, – sakė grupės „Naujos pupytės“ lyderė.   Ko „Miesto raganoms“ ieškojo ji?

O.Pikul-Jasaitienės nuomone, modelis turėtų būti gana moteriškų formų, žvilgsnis – drąsus ir užtikrintas, asmenybės žavesys – būtinas.

„Žiūrėjau į jaunimą ir žavėjausi – merginų figūros puikios, veideliai mieli“, – atrankos įspūdžiais dalijosi Oksana. Jei gimtų dukrytė, ar leistų jai būti modeliu?

„Tai dar labai toli. Negaliu neleisti – žmogus pats renkasi savo gyvenimo kelią, o aš savo vaikui linkėsiu viso ko geriausio“, – sakė O.Pikul-Jasaitienė.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.