Nėštumas jai tinka: Oksana Pikul-Jasaitienė dar labiau išgražėjo

Vis rečiau viešuose renginiuose besirodanti grupės „Naujos pupytės“ narė Oksana Pikul-Jasaitienė negalėjo praleisti penktadienį vykusio dizainerio Liutauro Salasevičiaus madų šou „Miesto raganos“.

O.Pikul-Jasaitienė suspindėjo renginyje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
O.Pikul-Jasaitienė suspindėjo renginyje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 13, 2015, 8:12 PM, atnaujinta Jan 10, 2018, 12:30 PM

Savo mėgstamam dizaineriui Oksana atnešė didžiulę puokštę gėlių. Tačiau už gėles ji buvo dar gražesnė – juoda trumpa suknele pasipuošusi moteris tiesiog švytėjo iš džiaugsmo.

Oksana – viena iš L.Salasevičiaus mūzų. Pernai ji žengė mados podiumu kaip manekenė, tačiau šiemet jai teko atsisakyti tokios garbės. Dainininkei prasidėjo jau trečiasis nėštumo trimestas.

Užtat Liutauro modelius pristatė Oksanos kolegės iš „Naujų pupyčių“: Vita Jakutienė, Neringa Šiaudikytė ir Skaistė Steikūnaitė.

Vis dėlto negalima teigti, kad O.Pikul-Jasaitienė neprisidėjo prie penktadienį įvykusio madų šou. Šiemet Oksana padėjo dizaineriui atrinkti manekenes, pristatysiančias „Miesto raganų“ kolekcijos sukneles, išrinko naujienų portale lrytas.lt vykusio konkurso nugalėtoją, kuriai atiteko kvietimas į „Miesto raganų“ šou ir specialiai jai sukurta L.Salasevičiaus suknelė.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.