Egidijus Dragūnas toliau siautėja: vėl kirto Andriui Mamontovui

Dainininkas Egidijus Dragūnas nerimsta toliau. Atlikėjas šeštadienį pranešė, kad nutraukia koncertinę veiklą, o sekmadienį dar kartą piktinosi dainininku Andriumi Mamontovu.

E.Dragūnas.<br>M.Patašiaus nuotr.
E.Dragūnas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 22, 2015, 2:10 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 1:40 PM

„Oficialūs teisėsaugos dokumentai! Šiukšlių komentarai. Čia aš kalbu jų žodžiais“, – taip pakomentavo teismo sprendimą bei A.Mamontovo nuotrauką paviešinęs E.Dragūnas.

Dokumentuose minima A.Mamontovo pavardė. Jis galimai rašė įžeidžiančius komentarus apie E.Dragūną. Pats A.Mamontovas to neneigia. Kaip lrytas.lt jau rašė, jog A.Mamontovas pripažino, kad dėl komentaro buvo kviestas į prokuratūrą, bet teigė, kad teisėsaugininkai nerado pagrindo toliau tirti kaltinimų šmeižtu, nes komentare to tiesiog nebuvo.

„Moteris (pareigūnė) prokuratūroje atsiprašė, kad tenka gaišti mano laiką. O kai paklausiau, ar tam ji studijavo teisę, kad, užuot tyrusi rimtus nusikaltimus, turi nagrinėti neadekvačiai save ir aplinką suvokiančių nesubrendėlių kliedesius, tik liūdnai palingavo galvą“, – pokalbį prokuratūroje prisiminė A.Mamontovas.

Tiesa, dokumentuose juodu ant balto parašyta, kad tyrimas nutraukiamas ir siūloma E.Dragūnui į teismą kreiptis privataus kaltinimo tvarka.

Kiek vėliau E.Dragūnas dar pakomentavo teismo sprendimą.

„Jūs sakot, kad aš nieko nepadarysiu, kad kovoju su vėjo malūnais! Štai ištrauka iš vieno komentatoriaus bylos, įsiskaitykit, kaip jis atsiprašinėja. Aš žvengu. Įsikišk savo atsiprašymą sau į tašką, aš noriu moralinės žalos pinigais“, – rašė jis.

E.Dragūnas pirmadienį žada į teismą išsiųsti  67 bylas. „Taupykit €€€€ advokatam. Tie, pas ką jau buvo svečių, pagauna apie ką aš ir man nusispjaut, kad kai kam reiks parduot paskutinius triusikus“, – žadėjo jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.