Žmonos akivaizdoje – Jono Nainio glamonės su suome

TV ir radijo laidų vedėjas, didžėjus Jonas Nainys sekmadienio vakarą pateko į kuriozišką padėtį. Vilniaus „Siemens“ arenos scenoje jis trijų tūkstančių žiūrovų akivaizdoje glamonėjosi su nepažįstama mergina, nors salėje buvo ir jo žmona, „Pinup Girls“ dainininkė Simona Nainė.

Jonas Nainys sekmadienio vakarą pateko į kuriozišką padėtį – glamonėjosi su nepažįstama mergina, nors salėje buvo ir jo žmona, „Pinup Girls“ dainininkė Simona Nainė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Jonas Nainys sekmadienio vakarą pateko į kuriozišką padėtį – glamonėjosi su nepažįstama mergina, nors salėje buvo ir jo žmona, „Pinup Girls“ dainininkė Simona Nainė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-22 23:18, atnaujinta 2018-01-08 13:06

Taip elgtis Joną privertė Vilniuje viešnagę sekmadienį baigusio garsiojo Kanados cirko „Cirque du Soleil“ artistai.

Vilniuje šou „Quidam“ rodę atlikėjai jame turi epizodą, kuriame iš salės pakviečia keturis žiūrovus. Vienas žmogus vaidina kino aikštelės darbuotoją – imituojama, kad kuriamas filmas. Kitas – su gėlėmis pas mylimąją ateinantį vyrą.

Ją irgi vaidina iš salės pakviesta mergina. O jos meilužį – iš salės atsitiktinai pakviestas vyras. Jam klounai liepia aistringai glamonėtis su mergina ir tai darant paguldyti ją ant grindų.

Su gėlėmis atėjęs vyriškis pamato šią sceną ir „nušauna“ svetimautoją. Būtent meilužio vaidmuo teko J.Nainiui.

„Jonas juokavo, kas būtų, jei jį pakviestų į sceną, ir prisijuokavo“, – iš savo vyro bandymų scenoje vaidinti meilės nuotykį juokėsi S.Nainė.

Jonui ši istorija pasirodė ne tokia linksma.

„Ta moteris, kurią išrinko man į poras, yra suomė. Kas kvailiausia – žmogus, kuris stovėjo su gėlėmis, yra tikras jos vyras. Tad man jo akivaizdoje teko glamonėti ir guldyti tikrą jo žmoną.

Simona verkė iš juoko. Ką padarysi, šou turi tęstis“, – pasakojo J.Nainys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.