Velykų margučiai ir dekoracijos pagal žvaigždes

Kiaušinių marginimas – rimtas ir kruopštus užsiėmimas, kurio nepamiršta ir žinomi šalies žmonės. O kaip gi tiek pasistengus savo puikių rezultatų neparodyti kitiems? Savo margučių bei velykinių dekoracijų nuotraukomis socialinius tinklus užtvindė ir Lietuvos žvaigždės.

Žinomi šalies žmonės pasidalino savo margučių ir jaukių Velykų akimirkų nuotraukomis.
Žinomi šalies žmonės pasidalino savo margučių ir jaukių Velykų akimirkų nuotraukomis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 5, 2015, 2:43 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 12:12 PM

Bene labiausiai su šiųmetiniais Velykų margučiais pasistengė šalies prezidentė Dalia Grybauskaitė. Jos rudi margučiai išpuošti įvairiausių žolynų ir žibučių raštais.

Kurdama velykinę kompoziciją nepatingėjo ir pramogų pasaulio atstovė Vaida Klizaitė-Jasaitienė. Dailius spalvingus margučius ji įkomponavo žalumynų fone.

Gražuolė Elita Citovičiūtė kiaušinius nudažė įvairiausiomis spalvomis. Tiesa, visame velykinių dekoracijų margumyne, kuriame ji nusifotografavo, margučiai tapo tik mažai pastebima šventės detale.

Gražiais raštais margindamos kiaušinius itin pasistengė modelis Simona Starkutė bei verslininkė ir papuošalų kūrėja Natalija Martinavičienė. Pastaroji sukūrė itin stilingus margučius, baltus kiaušinius išmarginusi juodu raštu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.