Elenos Puidokaitės išvaizdos pokyčiai: mergaičiukė virto dama

Buvusi dainininkė, daugybe metų žinoma Atlantos slapyvardžiu, o dabar renginių prodiuserė Elena Puidokaitė per beveik 15 metų išties labai pasikeitė.

Elena Puidokaitė<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Elena Puidokaitė<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-23 13:58, atnaujinta 2018-01-06 02:54

Moteris savo karjerą scenoje pradėjo dar būdama labai jauna, todėl nenuostabu, kad dabar ji atrodo gerokai kitaip. E.Puidokaitės gerbėjai greičiausiai atsimena energija trykstančią ir dažniausiai sportiniu stiliumi pasipuošusią merginą. Dabar Elenos išvaizdą ir stilių būtų galima apibūdinti kaip labai elegantišką ir moterišką.

Bėgant metams žinoma moteris ne kartą keitė savo šukuoseną, tačiau niekada neatsisakė blondinišos spalvos. Tačiau ko gero akivaizdžiausias pokytis – jos spintoje. Vis rečiau viešuose renginiuose E.Puidokaitę galima išvystu su kelnėmis. Ji pamėgo romantiškas sukneles, originalius, tačiau labai jaukius rūbų derinius.

Koks įvaizdis E.Puidokaitei tinka labiausiai? Lrytas.lt kviečia įvertinti jos nuotraukas darytas dabar ir prieš beveik 15 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.