Į prancūzišką grožio vakarėlį rinkosi žinomos Lietuvos moterys

Ketvirtadienį kino teatre „Pasaka“ žinomos moterys rinkosi į prancūzišką grožio vakarėlį, kurio metu buvo pristatyta inovatyvi moteriška kosmetika bei įvyko prancūziškos komedijos „Gazelės“ premjera.

Vakaro akimirka.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Vakaro akimirka.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 30, 2015, 9:37 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 7:38 AM

Žinomos lietuvaitės – Lavija Šurnaitė, Jolanta Sadauskienė, Vaida Skaisgirė, Vaida Grikšaitė Česnauskienė ir būrys kitų – susipažino su specialiai lietuvėms kuriamos kosmetikos „Rasa“ naujovėmis.

Vėliau vakarėlio viešnios buvo pakviestos taurei prancūziško šampano ir pasižiūrėti prancūzų režisierės Mona Achashe naujausios komedijos „Gazelės“. Šis filmas, neoficialiai apibūdinamas kaip prancūziška „Sekso ir miesto“ versija, pasakoja apie Paryžiaus naktinio gyvenimo burleskoje šėlstančias merginas, kurių viena į linksmybes pasineria ką tik išsiskyrusi su vaikinu. Moteriškas filmas itin žavingas dėl Woody Alleno humoro ir ypač dėl perteikiamos idėjos apie tai, jog moterys turi pačios save mylėti.

„Iš prancūzaičių tikrai galima pasimokyti meilės sau, o mes, lietuvės, save labiausiai mylime tada, kai turim užtektinai laiko ir priemonių pasilepinti grožio procedūromis bei kokybiška kosmetika, kuo mūsų įmonė ir nori joms padėti“, – sakė naują kosmetikos seriją pristačiusi „Rasa“ prekės ženklo vadovė Justė Unguraitytė.

TV laidų vedėja, profesionali konditerė Ekaterina Buldakova vakarėlio svečiams specialiai pagamino kreminių spalvų prancūziškų sausainėlių „macaroons“. Kiekviena iš gardumynų spalvų atitiko pristatytų „Rasa“ naujienų spalvas: dangiški kokosiniai sausainėliai su lengvu mėtos poskoniu derinosi prie stangrinamojo kremo su kofeinu buteliuko, žali jogurtiniai laimo skonio sausainiai – kaip intensyviai drėkinančio kūno kremo spalvos, violetiniai našlaičių ir juodųjų serbento skonio – kaip anticeliulitinio kūno kremo, ir blizgiai rudi traškių lazdyno riešutų „praline“ su pienišku šokoladu – kaip intensyviai maitinančio kūno kremo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.