Kompozitorius Deivydas Zvonkus nustebino nauju įvaizdžiu

Televizijos projekto „Dainų daina“ finale kompozitorius Deivydas Zvonkus nustebino ne tik žiūrovus, bet ir projekto vedėjus Beatą Tiškevič-Hasanovą bei Arūną Valinską. „Kas čia toks?“ – pristatydama komisijos narius klausė Beata.

Kompozitorius Deivydas Zvonkus nustebino ne tik žiūrovus, bet ir projekto vedėjus Beatą Tiškevič-Hasanovą bei Arūną Valinską.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Kompozitorius Deivydas Zvonkus nustebino ne tik žiūrovus, bet ir projekto vedėjus Beatą Tiškevič-Hasanovą bei Arūną Valinską.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 9, 2015, 10:44 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 9:34 AM

A.Valinskas kolegę patikino, kad ir grimo kambaryje jis būtų nepažinęs D.Zvonkaus, jei šis nebūtų prabilęs. D.Zvonkus, projekte „Dainų daina“ atstovaujantis jaunosios kartos kompozitoriams, į vedėjų replikas atsakė tik šypsena.

Juokelių apie D.Zvonkaus naują įvaizdį netrūko. A.Valinskas, kalbindamas kompozitorių Stanislavą Stavickį-Stano, pasvarstė, kad pasikeisti šukuoseną Deivydas, matyt, sumanė todėl, kad nori būti priimtas į vyrukų grupę „Čilinam“. „Ne, jis norėjo pakeisti šio projekto vedėją“, – šyptelėjo Stano.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.