Karolina Meschino siekia tapti „Miss Fashion TV“

„Fashion TV“ rengiamas grožio konkursas – puiki proga gražuolėms užmegzti naudingas pažintis ir reikiama linkme pasukti modelio karjerą. Šiemet savo sėkmę konkurse išmėgins trys lietuvaitės: Australijos garbės konsulo Lietuvoje Antonio Meschino dukra Karolina, modelis iš Raseinių Karina Arlauskaitė ir šilutiškė manekenė Roberta Alkevičiūtė.

Karolina Meschino.
Karolina Meschino.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 12, 2015, 11:21 AM, atnaujinta Jan 4, 2018, 4:28 AM

Kartu su kitomis gražuolėmis iš įvairių pasaulio šalių lietuvaitės kovoja dėl šanso tapti „Fashion TV“ veidu.

Šių metų vertinimo komisijoje bus ir joms visoms pažįstamas veidas – manekenė Karolina Toleikytė. Į komisiją ji pakliuvo kaip pernai rengto „Miss Fashion TV“ konkurso nugalėtoja. Kartu su ja gražuoles vertins aktorių agentai iš Los Andželo, modelių agentūrų iš Prancūzijos, Balio, Turkijos, Italijos ir JAV atstovai. Taip pat konkurso dalyves vertins „Fashion TV“ vadovai, kasmet naujiems veidams atveriantys duris į grožio ir mados pasaulį.

Konkurso finalas šią vasarą įvyks Kipre. Kol kas vyksta internetinis balsavimas oficialiame „Fashion TV“ tinklalapyje. K.Meschino čia nepralenkiama – už ją atiduoti daugiau nei 28 tūkst. balsų. Antroje vietoje – K.Arlauskaitė su 17 tūkst. balsų. Tuo tarpu Roberta užima devintąją vietą.

Kasdien kiekvienas lankytojas už gražuoles gali atiduoti iki 20 balsų. Už savo favoritę balsuoti galite čia.

Pernai konkursą „Miss Fashion TV“ laimėjo lietuvė K.Toleikytė. Tuomet mergina nesitikėjo išplėšti pergalę iš 28 konkurenčių rankų: „Tiesą sakant, ištiko šokas, nesitikėjau tokios sėkmės. Modelio darbas vis dėlto yra kitoks, nes ten grožis nėra privalomas. Kartais šį darbą dirba ir išskirtinių bruožų merginos. Niekada nemaniau, kad esu gražuolė. Bet šiame konkurse pralenkiau braziles, ispanes, ruses, slovakes, lenkaites, kroates, estes, ukrainietes ir visas kitas, kurios man pačiai buvo labai gražios... Laimėjusi pirmąją vietą supratau: yra tiesos, kai man žmonės sako, kad esu graži kaip lėlė – turiu klasikinius veido bruožus“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.