Vakarėlis kviestinę publiką nukėlė į Viduržemio jūros pakrantę

Sostinės senamiesčio širdyje esančiame viešbutyje „Amberton“ įsikūrusiame restorane „La Cave“ vakarėlių mėgėjų laukė „Cruise Party“. Čia kviestinė publika pajuto ir paragavo tik tai, kas šiuo metų laiku siūloma geriausia ir atitinka aukščiausius kokybės standartus.

Vakaro svečiai.<br>T.Bauro nuotr.
Vakaro svečiai.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 15, 2015, 9:45 PM, atnaujinta Jan 3, 2018, 2:54 PM

Vilniaus Katedros aikštės skverelyje įsikūręs restoranas „La Cave“ duris pirmą kartą atvėrė praėjusios vasaros pradžioje ir iš karto sulaukė pripažinimo. Čia renkasi visi tie, kurie neatsispiria Viduržemio jūros ir European fusion virtuvei bei geriausiam prancūziškam vynui. Daug kas tvirtina, kad restorane „La Cave“ pagal prancūzų konditerio receptus paruošti tortai – skaniausi mieste!

Restorano virtuvės meistrai „Cruise Party“ vakarėlyje nustebino ir priekabiausius skonio virtuozus. Svečiai degustavo sezono virtuvės valgius: ant grilio ruoštus aštuonkojus, austres, šukutes ir kitas jūrų gėrybes, kurios puikiai derėjo prie aukščiausios rūšies vyno.

Šampano mėgėjai irgi nebuvo nuskriausti. Jie skanavo ypač ryškaus skonio, aukso spalvos ir švelnių gintaro atspalvių šampaną „Moët Ice Impérial“, kurį, kitaip nei kitokį šampaną, siūloma gerti su dviem ar trimis ledo kubeliais.

„Cruise Party“ vakarėlio metu restorano terasa priminė laivo denį, o dekoracijos nukėlė į smaragdo spalvomis žėrinčią Žydrąją pakrantę. Vakaro vedėjas Tadas Rimgaila tarsi laivo kapitonas pasitiko svečius asmeniškai ir pakvietė pradėti vasaros sezoną smagiu vakarėliu kruizo tema.

Svečiai, daugiausia dėję pastangų, kad atitikti nurodytą aprangos kodą, – kruizo tema, turėjo galimybę dalyvauti smagioje loterijoje ir laimėti puikių prizų.

Vakarėliu rūpinasi išskirtinių renginių organizatorių „Next Level“ komanda – Rasa Arlauskienė ir Mantas Petruškevičius.

Restorano „La Cave“ savininkai Jūratė ir Edvardas Volodzko šia vieta bei gėrimų ir užkandžių parduotuve „La Cave Gourmet“ rūpinasi lyg savo vaikais, o bene kiekvienas restorano lankytojas pajaučia darniai sutariančių šeimininkų dėmesį, jų santykių harmoniją, kurią perduoda visiems be išimties.

„Dievinu tai, ką darau. Jeigu pavyksta paruošti vakarą taip, kad klientas lieka nustebintas maistu ir vynu, tik tada laikau jį pavykusiu, – sako someljė mokyklą baigusi Jūratė. – Mes atsakingai renkamės tiekėjus, nes viską darome aukščiausiu lygiu: dalį produktų atsivežame iš Prancūzijos, tačiau glaudžiai bendradarbiaujame ir su šalies ūkininkais.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.