„ŽAS“ lyderis Linas Karalius vedė veterinarę Viktoriją

2015 m. liepos 15 d. 10:23
lrytas.lt
Trečiadienio rytą buvęs Seimo narys, grupės „ŽAS“ lyderis Linas Karalius-Ezopas (41 m.) prisiekė amžiną meilę kone perpus jaunesnei veterinarei Viktorijai Gradauskaitei (24 m.).
Daugiau nuotraukų (1)
Šiltus jausmus Viktorijai Linas puoselėja jau maždaug metus, tačiau stengėsi apie ją viešai kalbėti kuo mažiau. Pirmą ir paskutinį kartą apie meilę Viktorijai dainininkas kalbėjo birželį žurnalui „Stilius“.
„Pažeidžiamas pasidarau tada, kai įsileidžiu į savo gyvenimą mylimą žmogų. Kai mylime, mes, vyrai, pasidarome pažeidžiamesni, bet tuo pat metu tik šis jausmas mums užaugina sparnus ir pastūmėja daryti beprotiškus dalykus, – tuomet kalbėjo Linas. – Laisvė nuo įsipareigojimų anksčiau ar vėliau suteikia nemalonų vienišumo jausmą.
Šiuo metu esu įsipareigojęs ir tuo džiaugiuosi. Jaučiu, kad visa planeta Žemė yra mano namai. Ir labai gera šiuos namus tyrinėti drauge su artimu žmogumi. Tuomet viskas įgyja prasmę ir kiekviename žingsnyje atsiranda pilnatvė.“
Viktorija pernai Niukaslo prie Taino universitete (Jungtinėje Karalystėje) įgijo gyvūnų mokslų bakalauro diplomą. Nuo rudens specialistė skaitė paskaitas LKD Mokymo centre.
Santuoka su L.Karaliumi – tai pirmoji santuoka Viktorijai. Tuo tarpu Linas vedė jau trečią kartą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.