Po vestuvių Liepos vyras Evaldas liejo emocijas ir meilę žmonai

Liepos 25-ąją amžiną meilę dainininkei Liepai Mondeikaitei prisiekęs verslininkas Evaldas Norkevičius vis dar išgyvena jausmus, kuriuos sukėlė didžioji jųdviejų gyvenimo šventė. Jaunikis savo emocijomis apie praėjusį savaitgalį pasidalino jautriame laiške visiems, buvusiems kartu ypatingą dieną.

Liepa ir Evaldas susituokė liepos 25-ąją Vilniuje.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Liepa ir Evaldas susituokė liepos 25-ąją Vilniuje.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Liepa ir Evaldas susituokė liepos 25-ąją Vilniuje.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Liepa ir Evaldas susituokė liepos 25-ąją Vilniuje.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Jul 27, 2015, 12:21 PM, atnaujinta Oct 23, 2017, 6:25 PM

„Mieli draugai, štai ir praėjo mūsų nuostabi šventė, kurią mes planavome visus šiuos metus. Tai buvo tobula, tai buvo nuoširdu, tai buvo visa tai ko mes norėjom, tikėjomės ir laukėm. Mano nuostabioji žmona jau miega šalia manęs, nes po tokio šventimo taip pavargo, jog tikriausiai prireiks bent keletos dienų atgauti jėgas“, – savo feisbuko proofilyje rašė Evaldas. .

Vaikinas dėkojo visiems, kurie buvo kartu šią nuostabią dieną, nes be visų svečių nebūtų turėję su kuo visa šia laime džiaugtis.

„Mes labai mylim jus visus ir tikimės, kad jums visiems mūsų šventė paliko gerų prisiminimų, bei geros nuotaikos. Pirmiausia, tai labai noriu padėkoti mūsų fantastiškai vestuvių planuotojai Jūratei Čipkuvienei, kuri visus šiuos metus buvo tokia kantri su mumis ir padėjo mums suorganizuoti šią nuostabią šventę. Tu NEREALI!

Tokio atsidavusio žmogaus savo darbui tikriausiai niekada anksčiau nesu sutikęs. Viskas buvo suplanuota ir sudėliota minučių tikslumu ir mums tiesiog liko mėgautis mūsų nuostabia švente.

Dar vieną didelį ačiū noriu pasakyti mūsų dekoratorei Olga Filatova Kontrimiene ir fotografei Viktorijai Vaišvilaitei-Skirutienei! Mes su Liepa turėjom minčių apie tai kokio dekoro norėtume savo šventėje, bet visus mūsų lūkesčius Olga viršijo su kaupu ir didelis AČIŪ jai už tai!

Tai kaip atrodė mūsų šventės vieta privertė aikčioti ne tik mus, bet ir visus mūsų svečius! Viktorija, mūsų fotosesijos laukiau su dideliu nerimu, nes niekada gyvenime nebuvau to daręs, tačiau tai kaip Viktorija fiksavo mūsų portretus su tokiu malonumu ir atsidavimu, mums beliko tik mėgautis pozuojant ir be galo džiaugtis galutiniu rezultatu, kuris yra tiesiog žodžiais nenusakomas, tai tiesiog reikia pamatyti...

Taip pat didelis AČIŪ mūsų fantastiškiems Egidijui ir Arminui iš Time/Dine restorano, jūsų maistas ir patiekimas buvo aukščiausios klasės! Didelis AČIŪ Mantas Svirskys, kuris pagelbėjo paruošti ne tik mūsų jaunųjų šokį, bet taip pat ir padėjo su mano siurprizu Liepai!

Taip pat iš visos širdies dėkojame mus puošusiems Egidijui Sidarui ir Ainai Zinčiukaitei, tik jūsų dėka atrodėme tokie gražūs! Sakau AČIŪ mūsų nerealiems draugams Katažinai Zvonkuvienei, Natalijai Bunkei, Deivydui Zvonkui, jūsų pasirodymas buvo WOW!!!

Mes mėgavomės kiekviena minute, kiekviena sekunde, kurią jūs mums skyrėte! Tai yra tiesiog neapsakoma, jog mes turime tokius nuostabius draugus! Taip pat didelis AČIŪ visiems atlikėjams ir žmonėms prisidėjusiems prie mūsų nuostabios šventės, jūs sukūrėte nuostabią atmosferą ir ir mes niekada to nepamiršime!

Vienas žmogus vakar vakare man pasakė, jog pirmą kartą gyvenime dalyvauja tokioje nuostabioje vestuvių šventėje ir tikriausiai niekada jam nebeteks sudalyvauti dar geresnėse vestuvėse, šie žodžiai apibūdina visą mūsų vakarą. Atmosfera kurią kūrė šventės svečiai, bei šventės dalyviai buvo įsilektrinusi iki maksimumo ir už visa tai mes dėkojame jums mielieji!

Dar vieną AČIŪ norėčiau tarti savo nuostabiam draugui Laimonui Cvirkai, kuris savo nepakartojama kalba nustebino ne tik mane, bet ir privertė aikčioti visus svečius! Taip pat noriu padėkoti savo tėvams, kurie išaugino mane tokį koks esu šiandien, savo jau dabar esamiems uošviams, už jų šilumą bei nuoširdumą, Liepos sesėms Mildai ir Monikai, kurios man taip pat yra lyg sesės, ir taip pat Einarui Siaudvyčiui, dabar jau mano teisėtam giminaičiui, kuris atliko vakar svarbiausią užduotį, tai saugiai pristatė mano žmoną į bažnyčią!

Ačiū visiems jums ir aišku didžiausias AČIŪ mano žmonai Karolinai Liepai Norkevičienei (dar vis keista tai sakyti, už tai kad tu atsiradai mano gyvenime, už tai kad tu esi tokia nuostabi moteris man ir už tai jog darai mane tokį laimingą. Laukiu mūsų nuostabių metų kartu ir noriu džiaugtis kiekviena akimirka kartu su tavimi! Labai tave myliu mano brangiausioji žmonele!“ – emocijas liejo E.Norkevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.