Išvyskite: nuotaikinga E. Norkevičiaus vestuvių staigmena Liepai

Liepos 25-ąją susituokė dainininkė Liepa Mondeikaitė ir verslininkas Evaldas Norkevičius. Praėjus vestuvėms, emocijas tebelieja ne tik jaunavedžiai, bet ir jų svečiai.

Evaldas per vestuves mylimąjai dovanojo šokį.
Evaldas per vestuves mylimąjai dovanojo šokį.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 29, 2015, 11:17 AM, atnaujinta Oct 22, 2017, 8:44 PM

Panašu, kad vestuvių vakarėlis buvo itin linksmas. Čia dainą „Aš bėgu“ dainavo Lauris Reinikis, o jam kompaniją palaikė linksmosios Katažina Zvonkuvienė bei Natalija Bunkė.

Trečiadienio rytą paaiškėjo dar viena vestuvių detalė – E.Norkevičius savo mylimajai dovanojo linksmą šokį. Vaizdo įrašu pasidalino nuotaka Liepa.

„O aš jau buvau sunerimus, kur jis dingsta vis porai valandų vakarais prieš vestuves! Jūs nerealūs“, – socialiniame tinkle „Facebook“ vaizdo įrašą komentavo Liepa.

Vaizdo įraše matyti, kaip Evaldas su dar šešiais vyrais ant scenos šoka pagal populiarias dainas. Rodos, E.Norkevičius prieš vestuves uoliai lankė šokių repeticijas, nes ant scenos pasižymėjo puikiai atliktais judesiais.

„Ačiū savo šauniems draugams, kurie sutiko su manimi atlikti šią nerealią staigmeną savo žmonelei“, – socialiniame tinkle džiaugėsi ir pats jaunikis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.