M. Gaižausko nesėkmė: „Tikiuosi, ant galvos man nespjaudė“

Seksualusis grupės „Husarai“ narys, šokėjas Marius Gaižauskas karštą vasaros dieną nusprendė ekstremaliai papramogauti. Jis mėgavosi ekstremaliais potyriais Nerimi – Marius pramogavo ant vandens slidžių.

Marius Gaižauskas.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Marius Gaižauskas.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (10)

lrytas.lt

Aug 18, 2015, 5:20 PM, atnaujinta Oct 20, 2017, 1:07 AM

„Tai buvo mano antras kartas, kai bandžiau tokią vandens pramogą. Man ji patiko, tačiau neslėpsiu, kad sekėsi itin prastai“, – kalbėjo Marius.

Itin sportiškas jaunuolis pasakojo, kad jį traukia ekstremalus sportas ir pramogos, daugelį stengiasi išmėginti pats.

„Pirmą kartą bandžiau vandens slides ežere. Šįkart išmėginau pramogą upėje. Tačiau man nelabai patiko. Tai ir sudėtingiau, nes neša srovė, ir pavojingiau. Šiuo metu Neris ties Vilniumi gerokai nusėdusi, todėl kai krenti, gali pasiekti dugną ir susižaloti“, – sakė grupės „Husarai“ narys.

Laimė, dainininkui ir šokėjui pavyko išvengti rimtų traumų, tačiau nesėkmės ant slidžių vertė garsų vaikiną raudonuoti. „Aš mėginau šią pramogą šalia Baltojo tilto. Aplinkui buvo daug žmonių. Vos atsistoju ant vandens slidžių, tik pradeda mane kateris traukti, ir tėškiuosi į vandenį... Tikiuosi, ant galvos man nespjaudė tokį reginį matę žmonės“, – nusijuokė pašnekovas.

Kartu kateryje plaukė ir kitas „Husarų“ narys Tomas. Vyrukas yra Mariaus priešingybė: „Jis ramus, nemėgsta jokių panašių pramogų. Tačiau plaukė drauge, palaikė kompaniją. Tiesą pasakius, mudu su Tomu visiškai skirtingi. Bet dėl to galbūt esame ir įdomūs kaip atlikėjai.“

M. Gaižauskas prisipažino, kad ekstremalius pojūčius mėgsta ne tik pramogaudamas, bet ir santykiuose. Anot pramogų pasaulio atstovo, jam patinka viskas, kas suteikia adrenalino.

„Mano svajonė yra iššokti su parašiutu. Dar šią vasarą planuoju tai padaryti. Tačiau su „Husarais“ turime po 3-4 koncertus per savaitę, dar dirbu kaip šokių mokytojas, todėl dažnai pritrūksta laiko. Bet kol dar geras oras, reikia susiorganizuoti šią pramogą“, – šyptelėjo Trakuose gyvenantis, bet Vilniuje dirbantis Marius.

Beje, artimiausiu metu atlikėjo ir šokėjo planuose yra ir dar viena užduotis, kuri suteiks ekstremalių emocijų. „Labai noriu išsilaikyti motociklo teises. Trokštu greičiau važinėtis su motociklu. Nes, kaip sakiau, man patinka ekstremalūs užsiėmimai“, – atviravo naujos vaikinų grupės „Husarai“, kuri netrukus gerbėjams pristatys naują dainą, narys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.