Natalijos Bunkės netrikdo buvusių vyrų naujų mylimųjų draugija

Niekam ne paslaptis, kad grupės „Pop Ladies“ lyderė Natalija Bunkė puikiai sutaria su savo buvusių vyrų širdies draugėmis. Tačiau naujausia Natalijos nuotrauka ne vieną privertė iš nuostabos pakelti antakį.

Danielius Bunkus ir Justina Stambrauskaitė (kairėje), Natalija Bunkė ir Vilmantas Dilys, Deivydas ir Katažina Zvonkai.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Danielius Bunkus ir Justina Stambrauskaitė (kairėje), Natalija Bunkė ir Vilmantas Dilys, Deivydas ir Katažina Zvonkai.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 14, 2015, 2:54 PM, atnaujinta Oct 15, 2017, 9:52 PM

Pačios Natalijos darytoje fotografijoje matyti besišypsanti dainininkė kartu su mylimuoju krepšininku Vilmantu Diliu. Greta jų ant minkštakrėslių apsikabinę sėdi buvę N.Bunkės vyrai su dabartinėmis mylimosiomis.

Dešinėje nuotraukos pusėje – prodiuseris Deivydas Zvonkus su žmona Katažina, o kairėje – verslininkas Danielius Bunkus su širdies drauge Justina Stambrauskaite.

„Atsiprašau, ar šiuo metu feisbuke niekur nevyksta koks „Nenormaliausios foto“ konkursas?“ – juokavo nuotrauka pasidalijusi Justina.

„Santa Barbara“, – fotografiją išvydusi nusijuokė verslininkė Natalija Martinavičienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.