Milijardierių S. Karosą ir N. Kazlaus sieja romantiška draugystė

Šilti, tačiau paslaptingi. Tokie jausmai sieja žinomą operos solistę sopraną Nomedą Kazlaus su milijardieriumi, garsiu filantropu Sauliumi Karosu.

Žymus verslininkas Saulius Karosas, ispanų žvaigžde Montserrat Caballe ir operos solistė Nomeda Kazlaus.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Žymus verslininkas Saulius Karosas, ispanų žvaigžde Montserrat Caballe ir operos solistė Nomeda Kazlaus.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-09-25 08:51, atnaujinta 2017-10-13 22:35

Pastaruoju metu S.Karosas dažnai lankosi Nomedos organizuojamuose renginiuose. Ir jau kurį laiką vienas kitam skiria ypatingą dėmesį. Apie savo santykius nei Nomeda, nei Saulius niekada nebuvo linkę atvirauti.

Panašu, kad Saulių ir Nomedą sieja ne tik muzika – pora kartu švenčia ir asmenines šventes. Savo 41-ąjį gimtadienį operos solistė taip pat atšventė su S. Karosu. Jiedu kartu vyko susitikti su ispanų žvaigžde Montserrat Caballe. Ši garsenybė labai svarbi N.Kazlaus karjeroje – moterys ne kartą dainavo vienoje scenoje. Su ispanų žvaigžde ji darė interviu savo televiziniam pokalbių ciklui „Skambantys pasauliai“.

Pas N.Kazlaus pokalbių cikle jau svečiavosi lenkų kompozitorius Krzysztofas Pendereckis, rusų baritonas Dmitrijus Chvorostovskis, britų tenoras Ianas Storey, vokiečių choreografė Sasha Walz, italų kompozitorius Walteris Attanasi. Lietuvos dainininkė kalbasi su savo svečiais jiems patogia kalba, nes pati jų moka net aštuonias.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.