A. Pogrebnojus apie D. Teišerskytę: „Didžioji nosis jautri!“

Antradienį Lietuvą apskriejo neįtikėtina žinia: parlamentarė, liberalų atstovė Dalia Teišerskytė praleido progą patylėti ir vykusiame Seimo bei Pasaulio lietuvių bendruomenės posėdyje afroamerikietį pavadino negru. Ne gana to, Dalia rėžė, jog jis kvepėjo taip, kaip klozetas.

Aleksandras Pogrebnojus rėžė, ką galvoja apie Dalios Teišerskytės netaktišką pasisakymą.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Aleksandras Pogrebnojus rėžė, ką galvoja apie Dalios Teišerskytės netaktišką pasisakymą.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 11, 2015, 8:52 AM, atnaujinta Oct 4, 2017, 10:28 PM

Po šio inicidento, pati Dalia išplatino pranešimą, neva ji atgailauja ir tokie žodžiai išsprūdo netyčia. Apie tai galite skaityti čia.

T

uo tarpu dizaineris Aleksandras Pogrebnojus kaip reikalas įtūžo ir socialiniame tinkle „Facebook“rėžė, ką galvoja apie tokį Dalios pasisakymą.

„Didžioji nosis prieš rinkimus labai jautri pasidarė. Gal jai reikėtų po senamiesčio kiemus po savaitgalio pasivaikščioti. Ten tokie nuostabūs kvapai, kad pagal gerbiamos seimo narės logiką, arba pas mus gentys iš Kongo naktimis šmirinėja, arba mes visi iš tos pačios giminės...Pasirodo Seime jie ne tik viską žino, bet ir tikrą ariją pagal kvapą atpažįsta...“, – situaciją komentavo Aleksandras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.