Paryžiuje viešintis Mantas Petruškevičius: „Padėtis kraupi“

„Kas įvyko, tiesiog nesuvokiama. Baisu. Padėtis kraupi.  Visą naktį kaukė sirenos, matėsi daugybė kariuomenės, kitų pareigūnų“, – kalbėjo šiuo metu Paryžiuje esantis stilistas Mantas Petruškevičius. Vyras Prancūzijos sostinėje vieši nuo trečiadienio. Į ją jis išvyko susitikti su garsiausiais pasaulio dizaineriais.

Paryžiuje viešintis Mantas Petruškevičius: „Padėtis kraupi“.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Paryžiuje viešintis Mantas Petruškevičius: „Padėtis kraupi“.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Nov 14, 2015, 9:50 AM, atnaujinta Oct 4, 2017, 12:30 PM

Juodojo penktadienio, lapkričio 13-osios,  vakarą, kuomet Paryžių sukrėtė protu nesuvokiami teroristiniai išpuoliai, M.Petruškevičius su bičiulių kompanija vakarieniavo viename iš Paryžiaus centre esančių restoranų, kuris buvo pilnas žmonių. Ši vieta – vos už kelių kvartalų, kur vyko visą pasaulį sukrėtę įvykiai.

„Staiga pradėjo kaukti sirenos, išgirdome triukšmą, išvydome bėgančius žmones. Mums buvo pranešta, kad įvyko teroristinis aktas. Visų buvusiųjų buvo paprašyta vykti į namus. Kaip ir visi kiti, jautėmės išsigandę ir labai nesaugūs“, – pasakojo M.Petruškevičius

Į netoli Triumfo arkos esantį viešbutį, kuriame apsistojo, taksi automobiliu vykęs M.Petruškevičius, kaip ir visi kiti automobiliuose buvę žmonės, buvo patikrintas. Automatyais ginkluoti pareigūnai nepraleido nė vienos nepatikrintos transporto priemonės.

Šiuo metu stilistas yra viešbutyje, iš kurio išeiti nerekomenduojama.

„Vakare turėjo vykti svarbus priėmimas. Ar į jį eisiu, nežinau. Viskas priklausys, nuo to, ar apskritai galėsiu išeiti iš viešbučio“, – kalbėjo M.Petruškevičius.

Vyras tikino, jog daugelis iš anksto numatytų renginių atšaukiami, įvesta nepaprastoji padėtis, prancūzai ir miesto svečiai išgyvena siaubą.

Grįžti į Lietuvą stilistas turėjo kitos savaitės pradžioje. Ar jam pavyks numatytu laiku pasiekti Lietuvą, neaišku.

Paryžiuje šiuo metu yra ir daugiau žinomų lietuvių, tarp jų dizaineris Juozas Statkevičius, modelis Karolina Toleikytė, papuošalų kūrėja Natalija Martinavičienė, odontologas Sergejus Treščenkovas, fotografas Visvaldas Morkevičius, dainininkės Alina Orlova, Eglė Sirvydytė.  Tvirtinama, kad nė vienas iš jų nenukemtėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.