Radistai tikrino Manto Katlerio ištikimybę naujai simpatijai

Neseniai viešai pasklidusi naujiena apie naują komiko Manto Katlerio merginą neprasprūdo ir pro Radistų Jono bei Rolando akis bei ausis. Vyrai nusprendė patikrinti savo bičiulio ištikimybę provokuojančiu skambučiu tiesioginiame ZIP FM eteryje, o tai padaryti jiems padėjo garsi balerina Kristina Tarasevičiūtė.

Radistai su Kristina Tarasevičiūte.
Radistai su Kristina Tarasevičiūte.
Radistai su Kristina Tarasevičiūte.
Radistai su Kristina Tarasevičiūte.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Nov 19, 2015, 12:40 PM, atnaujinta Oct 3, 2017, 8:36 PM

Jau keletą savaičių Radistai savo radijo laidoje turi naują rubriką, kurios metu bendrauja su karščiausiomis Lietuvos merginomis, užduoda provokuojančius klausimus bei prašo atlikti smagias užduotis. Rubrikoje „Savaitės karštuolė“ praėjusį antradienį pas Joną ir Rolandą ZIP FM studijoje svečiavosi balerina Kristina Tarasevičiūtė.

Kartu su šokėja Radistai nusprendė patikrinti šiuo metu simpatiškai tamsiaplaukei jausmus atvirai demonstruojančio humoristo Manto Katlerio santykių tvirtumą.

Apsimetus gerbėja pakviesti Mantą į pasimatymą, Kristinai nepasirodė sunki užduotis, tačiau... Visi meilūs žodžiai atsimušė tarsi į sieną, o vilionėms nepasidavęs žymus komikas rėžė tiesiai „Ne, aš turiu paną, jei čia dėl to nori kviesti kavos...“, bet pokalbio pabaigti neskubėjo. Ar visgi yra šansų Kristinai Tarasevičiūtei tapti Manto Katlerio mergina ir kuo baigėsi pokalbis su žymiu panevėžiečiu, pamatykite pokalbio vaizdo įraše.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.