Tadas Gryn pasisakė apie mylimosios suvaidintas intymias scenas

Teatro, kino ir serialų aktorius bei vienas iš „Keistuolių teatro“ įkūrėjų Darius Auželis tikino, kad jam labai patiko ne tik filmas, bet ir jame skambėjusi muzika.

Toma Vaškevičiūtė ir Tadas Gryn.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Toma Vaškevičiūtė ir Tadas Gryn.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 20, 2015, 10:52 AM, atnaujinta Oct 3, 2017, 5:35 PM

Teatro, kino ir serialų aktorius bei vienas iš „Keistuolių teatro“ įkūrėjų Darius Auželis tikino, kad jam labai patiko ne tik filmas, bet ir jame skambėjusi muzika.

„Labai patiko muzika. Ypač dar kai sužinojau, kad ta muzika yra tiesiog paimta ir įdėta – tai atitiko kirvis kotą – sakykim, kaip vyras ir žmona ilgus metus gali kartu gyventi kartu. Labai patiko, kad nesijautė, nesimatė man montažo“, – kalbėjo D.Auželis.

Kine skambėjo žinomų šalies kūrėjų dainos: grupės „Antikvarniai kašpirovskio dantys“ daina „Į Venesuelą“, grupės „Baltasis kiras“ daina „Lupytės“ bei grupės „Neteisėtai padaryti“ daina „Galvotas“. Būtent šiuos kūrinius ir turėjo mintyje D.Auželis.

Aktorė Vaidai Lisikaitė tikino, kad jai didžiausią įspūdį paliko nepaprastas kolegų darbas. „Galėčiau pasisakyti už aktorius. Aktoriai atliko savo darbą gerai. Tai, ką reikėjo suvaidinti – jie suvadino gerai ir daugiau netgi“, – sakė ji. O štai žinomas ir žiūrovų pamėgtas aktorius Andrius Žiūrauskas pareiškė, kad filmas „Kunigo naudą velniai gaudo“ pretenduoja tapti net Nacionaline komedija. „Labai. Lalalalabai. Yra toks dalykas kaip Nacionalinė komedija. Tai va čia yra Nacionalinė komedija“, šypsodamas sakė jis. Tačiau įdomiausiai vis tik, aktoriaus Tado Gryn nuomonė. Mat jo mylimoji, pagrindinį moters vaidmenį sukūrusi aktorė Toma Vaškevičiūtė turėjo atlikti ir kelias erotiškas scenas su savo partneriu, aktoriumi ir filmo prodiuseriu Mindaugu Papinigiu. „Visiškai nesupykau – tai yra normalu, – sakė T.Gryn, o juokais paklausus, ar aktorius norėtų savo mylimąją pagirti už puikiai atliktas meilės scenas jis prapliupo juoku. – Tomą? Nežinau ar girti, ar ne. Tai yra mūsų profesijos dalis, tai apie tai nelabai daug diskutuojam“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.