V. Tarasovas atliko Jazzu dainą ir pasiūlė nebesipykti

Sekmadienio rytą grupės „Bavarija“ narys dainininkas Vilius Tarasovas nusprendė išsisukti iš dieną prieš tai savo paties sukelto konflikto. Viešojoje erdvėje susikivirčijęs su dainininke Juste Arlauskaite-Jazzu ir jos mylimuoju komiku Justinu Jankevičiumi, galiausiai pasiūlė susitaikyti.

V.Tarasovas panoro nebesipykti su Jazzu ir J.Jankevičiumi.<br>T.Bauro ir V.Balkūno nuotr.
V.Tarasovas panoro nebesipykti su Jazzu ir J.Jankevičiumi.<br>T.Bauro ir V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 31, 2016, 11:51 AM, atnaujinta Jun 9, 2017, 5:19 PM

Šeštadienio vakarą V.Tarasovas feisbuke su Jazzu ir Justinu įsivėlė į aštrią diskusiją, virtusią beveik patyčiomis. Viską pradėjęs V.Tarasovos kritikavo garsenybių poros pasirodymą muzikos apovanojimuose M.A.M.A., kuriuose jiems buvo patikėtos renginio vedėjų pareigos.

Žinoma, kad vakaro metu netrūko daug kandžių juokelių, palietusių nemažai pramogų pasaulio atstovų, tarp jų ir V.Tarasovą. Deja, jis buvo iš keleto tų, kuriems J.Jankevičiaus humoras pasirodė įžeidus. Socialiniame tinkle jis bandė pašiepti ir juokautojus.

Vėlyvą šeštadienio vakarą J.Jankevičius darkart skaudžiai įkando „Bavarijos“ lyderiui, adaptuodamas populiarų anekdotą: „Viliau Tarasovai, atrodote išblyškęs, kas nutiko? – Aštuonerius metus gyvenu šėšėlyje.“ 

Galiausiai tai, matyt, ir privertė V.Tarasovą stabdyti karą. Tame pačiame feisbuke jis paviešino naują vaizdo klipą iš įrašų studijos. Jame atlikėjas sudainavo ironišką Jazzu dainos „Ką tu su manim darai“ versiją.

40 sekundžių trukusio pasirodymo pabaigoje jis išdainavo: „Vienas kitą prisiminkim, pabučiuokim ir nesipykim daugiau.“ 

Jam dainuojant klavišiniais akompanavo kolega Deivydas Zvonkus, o fone buvo girdėti viską filmuojančio Juozo Liesio juokas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.