Lino Zarecko-Choro mylimoji atskleidė naujagimės vardą

Beveik mėnuo trečiai grupės ŽAS nario, renginių organizavimo agentūros „MadeMyDay“ savininko Lino Zarecko-Choro (41 m.) dukrai. Tačiau tik dabar gerbėjai sužinojo jo ir mylimosios sužadėtinės Kornelijos Kairytės (37 m.) dukros vardą.

Laimingi tėvai dukrą pavadino Liucija.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Laimingi tėvai dukrą pavadino Liucija.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 2, 2016, 9:35 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 11:11 AM

Feisbuke Kornelija pranešė, jog dukrą pavadino Liucija. Taip pat nurodė, jog ji gimė sverdama 3,5 kilogramų ir 52 centimetrų ūgio.

Draugai suskubo girti mažylę – mat tėvai paviešino ir jos nuotrauką.

Prieš pora savaičių žurnalo „Stilius“ kalbintas Linas pasipasakojo apie tėvystės džiaugsmus.

„Puikus jausmas laikyti dukrą ant rankų. Tie, kurie turi vaikų, puikiai mane supranta. Atrodo, kad daug ko esu išmokęs, tačiau man vis iškyla klausimų. Mergaitė guli ramiai, tačiau vis galvoju, ar nereikėtų jos paversti, kad jai būtų patogiau. Vis dėlto vadovaujuosi intuicija ir man sekasi“, – šypsojosi Linas.

Vyras džiaugėsi, kad mergaitė per daug dėmesio nereikalauja, verkia retai, todėl priežiūra tampa kur kas paprastesnė. Ir nors Linas tėvystės atostogų neišėjo, patikino, kad mylimai moteriai jis padeda, o ir dirbdamas laisvai gali prižiūrėti dukrą“, – sakė jis.

Gimus vaikui Lino ir jo mylimosios namuose niekas nepasikeitė, tik šiek tiek kitaip sustyguotos dienos, tačiau ir tai sunkumų porai nesukelia. „Nėra jokios dramos. Nespėsiu ne mirktelėti, ir dukra ūgtelės, vėl viskas stos į savo vėžes“, – tvirtino vyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.