Sandrai Kniazevičiūtei smagu sulaukti slaptų gerbėjų laiškų

Pasidomėjome, kaip Meilės dieną minės žinomi kauniečiai ir kaip jie stebins mylimuosius. Šokėja ir trenerė Sandra Kniazevičiūtė sakė, kad nuo pat vaikystės Valentino dieną jai pačiai tenka suktis ant parketo ar stebėti auklėtinių pasirodymus.

Sandra Kniazevičiūtė.<br>V.Balkūno nuotr.
Sandra Kniazevičiūtė.<br>V.Balkūno nuotr.
Sandra Kniazevičiūtė.<br>V.Balkūno nuotr.
Sandra Kniazevičiūtė.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Iveta Skliutaitė

Feb 14, 2016, 7:51 AM, atnaujinta Jun 8, 2017, 4:07 AM

„Su savo šokių mokyklos vaikais kitą savaitgalį vyksime į varžybas, todėl švęsti su tortu galėsime tik po pasirodymo“, – tvirtino S.Kniazevičiūtė.

Moteris neabejoja, jog prieš varžybas jaunieji šokėjai pasveikins ją ir kitus trenerius Meilės dienos proga. Šokėja sakė, kad vaikai labai išradingi bei nuoširdūs, todėl kasmet Valentino dieną vadovus nuo galvos iki kojų apklijuoja širdelėmis, padovanoja žaislų, gėlių.

„Manau, Valentino diena yra ta šventė, kai aplinkiniams galima negailėti dėmesio ir šiltų žodžių. Man smagu matyti šypsenas, sulaukti pažįstamų žmonių ir slaptų gerbėjų laiškelių“, – sakė S.Kniazevičiūtė. Tomas Stasiukaitis, išmaniųjų technologijų kūrėjas:

„Įsimylėjėlių antrąjį vasario savaitgalį lauks nauja pramoga Kauno senamiestyje. M.Valančiaus gatvės skvere įkurtoje pavėsinėje bus pakabintos širdys, kiekvieną jų sušildžius delnuose, pasigirs romantiška muzika. Taip mylimieji vienas kitam galės dovanoti meile alsuojančias melodijas.

Ši atrakcija kauniečiams ir miesto svečiams primins pramogas, kuriomis jie mėgavosi lankydamiesi Rotušės aikštėje prie išmaniosios Kalėdų eglės. Išmaniosios širdys įsimylėjėlius džiugins ir po Valentino dienos. Planuojama jas palikti dar kelioms savaitėms.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?