Paleistos kritikos strėlės nesužeidė Vaidos Skaisgirės

Pirmadienio vakarą Vilniuje buvo pristatyta režisieriaus Tado Vidmanto juodojo humoro komedija „Gautas iškvietimas“. Renginio metu Deividas Misiulis palygino Tada Vidmanto juostą su Skaisgirių prodiusiuojamas filmais. D.Misiulis tikino, kad T.Vidmanto juosta yra tikrai gera, priešingai nei Skaisgirių.

D.Misiulis tikino, kad T.Vidmanto juosta yra tikrai gerai, priešingai nei Skaisgirių.<br>LR archyvo nuotr.
D.Misiulis tikino, kad T.Vidmanto juosta yra tikrai gerai, priešingai nei Skaisgirių.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 1, 2016, 10:27 AM, atnaujinta Jun 6, 2017, 12:23 AM

Tokia D.Masiulio replika prodiuserių kompanijos „Videometra“ komunikacijos vadovės Vaidos Skaisgirės neprivertė sunerimti ar įsižeisti.

„Mes rimtai į tai nežiūrime. Ponas „X“, prodiuseris, kurio pavardės net neatsimenu, savo kūrybą vertina lygindamas su toje pačioje srityje dirbančių kitų žmonių kūryba. Man neteko matyti, kad žmonės taip darytų tiek pasaulyje, tiek Lietuvoje. Tai yra žmogaus pasirinkimas. Nei man, nei mano kolegom, nei mano vyrui nėra liūdna ar pikta“,- sakė V.Skaisgirė.

V.Skaisgirė spėja, kad galbūt tai buvo padaryta dėl reklamos.

„Jeigu jie tai padarė suplanuotai, tai buvo „piarinis“ ėjimas. Dirbadama viešųjų ryšių srityje, galiu pasakyti, kad puiki taktika, juk apie juos dabar kalbama. O aš sąlyginai prisidedu prie jų reklamos. Man negaila, kad kažkas juos pagirs ar pasakys gerą žodį. Puiku. Aš už lietuvišką kiną, kad tik jis augtų ir tobulėtų ir būti vertinamas“,- sakė V.Skaisgirė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.