Agnė Jagelavičiūtė pasipiktino paviešintu girtos diktorės įrašu

Antradienio vakarą LNK laidoje „Pagalbos skambutis“ paviešinta, kaip, įtariama, girta prie vairo sulaikoma legendinė diktorė, laidų vedėja Regina Jokubauskaitė. Policijos filmuotoje medžiagoje – nerišli diktorės kalba, pasiaiškinimai ir netikėti pasiūlymai pareigūnams.

A.Jagelavičiūtė.<br>D.Umbraso nuotr.
A.Jagelavičiūtė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 22, 2016, 8:37 PM, atnaujinta May 31, 2017, 10:33 PM

Prieš televizijos žiūrovams ją išvystant TV eteryje, dalis medžiagos buvo išplatinta internetiniams portalams. Toks viešinimas papiktino stilistę Agnę Jagelavičiūtę.

„Vairuoti girtam yra pati didžiausia gėda. Bet aš niekada nesuprasiu, kodėl reikia paviešinti tą pokalbį. Žmogus juk bus nubaustas pagal visus įstatymus. Maža to, tikrai neteks darbo. Yra kažkokia prasmė tame paniekinime?

Na taip, na, nusišnekėjo. Na, baisiai. Nes buvo girta. Tai dabar pavoliokim, o paskui, tik PYSSSST ir toliau dejuot apie patyčias, projektukus rengti. Kofą (dainininką Igorį Kofą, – red.past.) čia visi nesenai gelbėjot nuo tariamos kilpos.

Gal jau po biški pradėkit ir šituos tekstukus rašinėt? Sugebėjau pažiūrėti tik iki vietos apie „kovo 8-ąją“. Paskui – negaliu. Nes tas nesuvaidintas žmogiškumas neleidžia“, – socialiniame tinkle rašė ji.

Agnės sekėjai po šios žinutės susiskaldė į dvi puses: vieni pritarė stilistei, kiti tikino, kad tokie vaizdo įrašai veikia kaip prevencija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.