Prabilo diktorę Reginą Jokubauskaitę sulaikęs pareigūnas

Kovo 9 dieną legendinė diktorė, laidų vedėja Regina Jokubauskaitė buvo sulaikyta policijos pareigūnų. Ji, kaip įtariama, prie vairo sėdo girta. Reginai pateikti kaltinimai dėl vairavimo esant neblaiviai ir bandymo kyšininkauti.

Reginą Jokubauskaitę sulaiko pareigūnai.
Reginą Jokubauskaitę sulaiko pareigūnai.
Reginą Jokubauskaitę sulaiko pareigūnai.
Reginą Jokubauskaitę sulaiko pareigūnai.
Reginą Jokubauskaitę sulaiko pareigūnai.
Reginą Jokubauskaitę sulaiko pareigūnai.
Reginą Jokubauskaitę sulaiko pareigūnai.
Reginą Jokubauskaitę sulaiko pareigūnai.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Mar 24, 2016, 1:39 PM, atnaujinta May 31, 2017, 5:11 PM

Maža to, jos sulaikymą pamatė visa Lietuva – filmuota medžiaga buvo parodytą per laidą „Pagalbos skambutis“. Įtampa ir įvairūs komentarai – tai turėjo atlaikyti Reginą sulaikę policijos pareigūnai.

Situaciją socialiniame tinkle nusprendė pakomentuoti vienas iš pareigūnų, Vitalijus Vaitkevičius, kurį tą vakarą Regina apdovanojo bučiniu. Jis pritaria medžiagos viešinimui ir teigia, kad televizijos žiūrovams buvo parodyta ne visa medžiaga: ten buvo dvidešimt kartų gėdingesnių dalykų nei tik bučinys ar siūlymas.

Neblogas rezonansas. Kalti pareigūnai? Provokuojam? Ar jūs tik matot tai, ką norit matyt? Girta prie vairo, siūlo įvairius susitarimus – apie ką mes kalbam, žmonės? Žmogiškumas iš mūsų buvo ir bus, keletą kartų įspėta apie Baudžiamąją atsakomybę, pasakyta, kad įrašinėjama, mes po pirmo siūlymo galėjom sulaikyt ją.

Čia ji galbūt taip provokavo pareigūnus, o ne pareigūnai. Jei esi žinomas, turintis pinigų, tai nereiškia, kad nusipirksi visko, ko nori. Visada atsiras tas, kurio nenupirksi, aišku, tada pikta ir net labai, tada juk kalti visi kiti, tik ne mes patys.

Labai gerai, kad paviešino, ar nereikėjo? Į tai geriausiai atsakytų tų žmonių artimieji, kurie neteko savo artimų žmonių būtent per girtą VAIRUOTOJĄ! Kyšius ima – blogai, neima – blogai, „įformina“ viską kaip priklauso – vėl blogai. Tai kaip daryt, kad nebūtų blogai Jums? Į tai atsakysiu AŠ.

Elkis padoriai, nepažeidinėk įstatymų ir nereikės pykti ant policijos, kad per paties kaltę būsi nubaustas. O mes dirbsim toliau reikiama linkme, tai jei papuolei, atsakyk, o ne grimzk giliau. Be to, žurnalistai šioje vietoje pasielgė labai etiškai neparodę viso įrašo. Ten buvo dvidešimt kartų gėdingesnių dalykų nei tik bučinys ar siūlymas“ 

, – rašė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.