Ar Arūną Valinską ištiks Reginos Jokubauskaitės likimas?

„Auksinio proto“ (LRT televizija) vieno vedėjų Arūno Valinsko po Velykų laukia nemalonus pokalbis su nacionalinio TV kanalo vadovais. Antrą Velykų dieną A.Valinskas įkliuvo prie vairo girtas. Alkoholio tikrintuvas parodė, kad laidų bei renginių vedėjo kraujyje yra 0,62 promilės alkoholio.

R.Paleckio nedžiugina kolegų elgesys.<br>V.Balkūno nuotr.
R.Paleckio nedžiugina kolegų elgesys.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 28, 2016, 8:43 PM, atnaujinta May 31, 2017, 8:59 AM

„Juokaudamas galėčiau pasakyti, kad mūsų televizijoje dirba linksmi žmonės. Tačiau iš tiesų ne juokai galvoje“, – sakė LRT generalinio direktoriaus pavaduotojas Rimvydas Paleckis, turėdamas galvoje tai, kad neseniai pareigūnams girta prie vairo įkliuvo ir „Sveikinimų koncerto“ vedėja Regina Jokubauskaitė. 

Jos kraujyje aptikta 2,08 promilės alkoholio. Dėl to moteris neteko darbo televizijoje.

Ar gali būti, kad A.Valinską ištiks R.Jokubauskaitės likimas?

„Nenorėčiau daryti skubotų išvadų, – sakė R.Paleckis. – R.Jokubauskaitė buvo mūsų televizijos veidas. Tuo tarpu A.Valinskas dirba keliose televizijose. Žiūrovai jo netapatina vien tik su mūsų kanalu. Tačiau situacija, žinoma, yra nemaloni. Mes antradienį būtinai pasikalbėsime su A.Valinsku.“ 

A.Valinsko ir Andriaus Tapino vedamoje laidoje „Auksinis protas“ dirba ir už mirtiną avariją nuteistas Jonas Radzevičius. Girtas žmogų suvažinėjęs J.Radzevičius parenka viktorinos dalyviams klausimus ir skaito tekstą už kadro.

Kruviną avariją sukėlęs aktorius Petras Dimša po jos dar ilgai vaidino LRT televizijos serialo „Giminės“ tęsinyje. Jo įkūnytas ūkininkas Juozas Šeputis seriale važinėjo tuo pačiu automobiliu, kuriuo buvo užmuštas dviratininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.