Lietuvą išpeikusi Genutė Žalienė sulaukė žiauraus Selo atsako

Trečiadienį vykęs stileivų vakaras – dizainerės Ingridos Rutkauskaitės įkurtų mados namų „Inži“ proginių drabužių kolekcijos pristatymas, pramogų pasaulyje įplieskė dideles diskusijas. Stilistė Austėja Jablonskytė savo feisbuko paskyroje įkėlė nuotrauką, kurioje matyti moteris nusiavusi batelius ir stovinti pirmoje eilėje. Stilistė tokiu poelgiu pasipiktino.

Selas iškeikė Genutę Žalienę.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Selas iškeikė Genutę Žalienę.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Selas iškeikė Genutę Žalienę.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Selas iškeikė Genutę Žalienę.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Nuotrauka, kuri sukėlė aštrią diskusiją.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Nuotrauka, kuri sukėlė aštrią diskusiją.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2016-03-31 17:16, atnaujinta 2017-05-30 23:45

Etiketas? Panašu, kad yra žmonių, kuriems jo trūksta su kaupu! Ar galima sau leisti ateiti į viešą renginį ir nusiėmus batus, stovėti pirmoje eilėje? Jokios kultūros ir pagarbos! Neavėkite tokių batų su kuriais negalite pastovėti„, – nuotrauką, kurioje stovėjo vizažistė, tinklaraštininkė Kamilė Kanapeckaitė, komentavo Austėja.

Į diskusiją įsivėlė ir Agnė Jagelavičiūtė, pareiškusi, jog galbūt žmogui nutiko nelaimė.

O dėl „etiketo“, tai senas ir beprasmis žodis, nes pagal jį, kaip žinia, ir šunų nebuvo galima vest ten, kur dabar žmonės veda. Kultūra „elgimosi“ gal ir egzistuoja, bet ji šiuolaikinė, kaip ir suniukai kavinėje„, – rašė Agnė.

Tuo tarpu į diskusiją įsivėlė ir buvusi dabartinio Austėjos vyro žmona, dažnai pramogų pasaulyje kadaise matoma Genutė Žalienė, kuri pasisakė apie Lietuvą.

Oi. Negrįšiu į skurdo, beskonybės ir golddigerių (Red. Turtų medžiotoja) šalį. Tikrai, baisus vaizdelis. Esu alergiška netašytumui, skurdui ir vienodų kelnių rikiuotei. Fui fui fui. Tik Lietuvoj išvysi tokį vaizdelį, neva „vakarietišką“ atsipalaidavimą laužia. Bet mergos iššoktų iš batelių tik tinkamoj vietoj ir laiku! Gal vidury nakties prie jūros kokiam baliuj. Ar namie pas drauge.

Fui. Mane kiekvieną sykį nupurto grįžus į Lietuvą – ypač skurdas!!! (čia gal truputį ne į temą, aišku.) Bet ta proga pasireikšiu!

Nėra nieko baisiau už Skurdą!!!!!!!!! Tik liga„ , – pyktį liejo Genutė.

Išvydęs, kad Genutė šitaip pasisakė apie Lietuvą, Grupės „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas negailėjo jai žiaurų žodžių, kuriuos feisbuko paskyroje rašė didžiosiomis raidėmis.

PROSTITUTĖ APIE ETIKETĄ. GERIAU PAPASAKOK, KAIP TU TRIUSIKUS MAUNIESI UŽ BABKES .SLI*CHA VISADA LIKS SLI*CHA“ , – rašė jis.

Tuo tarpu komentatorių dauguma nusprendė, kad Selo komentarai visada praskaidrina nuotaiką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.