Žmoną iškeikęs G. Einikis sulaukė atsako: „Esi dvasios ubagas“

Buvęs Lietuvos rinktinės krepšininkas Gintaras Einikis, dabar karjerą bandantis gaivinti Rusijoje, savo feisbuko paskyroje pasiskundė, kad dėl krepšinio praranda šeimą.

Gintaras Einikis su žmona Jurgita.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Gintaras Einikis su žmona Jurgita.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 4, 2016, 10:05 AM, atnaujinta May 30, 2017, 3:08 PM

„Aš prarandu šeimą dėl krepšinio! Reiškia, ji neverta manęs, krepšinis nauja mano meilužė. Senstam, seni!“ – taip jausmus liejo G.Einikis.

Šiuo metu Rusijos Saratovo „Avtodor“ klube jis eina trenerio asistento pareigas. Šeima likusi Lietuvoje. Bet greičiausiai ne atstumas ir ne darbas kaltas, kad krepšininkas išgyvena jausmų sumaištį.

Prieš pusę paros jis širdį liejo dėl to, kad neva jo žmona – laisvo elgesio moteris. Viešai vyras ją pavadino neoriu žodžiu iš raidės „k...“.

„Tu esi žemiausio lygio dvasios ubagas. Vandenį gert pradėk“, – į tai taip pat viešai atsakė Jurgita. Tiesa, šių metų pradžioje naujienų portalui lrytas.lt parašius, kad G.Einikis pasiskelbė geriantis „su gėlėmis“, Jurgita kelis kartus skambino į redakciją ir plūdosi, jog tai šmeižtas, o Gintaras – puikus šeimos žmogus.

Ši pora vis stebina, šiurpina, juokina šalį savo santykiais. Ne kartą G.Einikis, nors jo pravardė Pūkis, buvo žmoną sumušęs. Tačiau Jurgita nesiėmė teisinių veiksmų arba vos pradėjusi tai daryti nuleisdavo rankas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.