Pašėlusio kauniečio gyvenimą apvertė durimis trenkusi sužadėtinė

Renginių vedėjas, reperis ir aktorius Donatas Medzevičius-Medonas (32 m.) dar neseniai gyveno audringai. Pašėlusį kaunietį sustoti privertė nutrūkusios sužadėtuvės su mylimąja Silvija Sakavičiūte (33 m.), kuri dabar jau turi ir jo pavardę.

Donatas Silvijos širdį užkariavo tik iš antro karto.<br>G.Bubliausko nuotr.
Donatas Silvijos širdį užkariavo tik iš antro karto.<br>G.Bubliausko nuotr.
Donatas Medzevičius-Medonas.
Donatas Medzevičius-Medonas.
Donatas Silvijos širdį užkariavo tik iš antro karto.
Donatas Silvijos širdį užkariavo tik iš antro karto.
Donatas Medzevičius-Medonas.
Donatas Medzevičius-Medonas.
Donatas Medzevičius-Medonas ir Rolandas Kazlas.
Donatas Medzevičius-Medonas ir Rolandas Kazlas.
Donatas Medzevičius-Medonas.
Donatas Medzevičius-Medonas.
Donatas Medzevičius-Medonas.
Donatas Medzevičius-Medonas.
Daugiau nuotraukų (7)

Iveta Skliutaitė („Lietuvos rytas“)

Apr 9, 2016, 9:21 AM, atnaujinta May 29, 2017, 11:41 PM

Išsiskyrimas įkvėpė sukurti puikią dainą, tačiau pirštis teko antrą kartą. Tai patyrė kaunietis D.Medzevičius.

„Suvokti, kad gyvenu netinkamai, padėjo tik atšauktos vestuvės“, – atvirai kalbėjo vyras.

LNK laidoje „Nauja legenda“ D.Medzevičius prisipažino, kad dar neseniai nesibaigiantys vakarėliai ir linksmybės iki paryčių jam buvo svarbūs. O tai, kad gyvena netinkamai, kaunietis suprato tik sugriuvus vestuvių planams.

Vakarėliai, neretai pasibaigiantys net ir muštynėmis, D.Medzevičiui buvo įprasti nuo paauglystės. Keisti jis nieko neketino ir netgi nenorėjo, bet prieš ketverius metus sutikta mylimoji Silvija bendrą gyvenimą įsivaizdavo kitaip.

Donatas dabartinę žmoną pirmąkart išvydo festivalio „Kaunas Jazz“ koncerte, kuris vyko Kaune, Vienybės aikštėje.

„Pro šalį ėjo mergina, ir mūsų akys susitiko. Tai truko vos akimirką, tačiau tai buvo nepamirštama. Vakare nuėjęs į kitą festivalio koncertą vėl išvydau tą pačią merginą. Pradėjome kalbėtis. Pasisakė, kad ji vardu Silvija“, – pasakojo D.Medzevičius.

Vyras tąkart netikėtai prisiminė, kad vaikystės draugas mokyklos laikais turėjo klasės draugę Silviją ir apie ją buvo nemažai pasakojęs.

D.Medzevičius staiga suvokė, kad prieš jį esanti mergina yra ta pati Silvija. Donatas pasakė, kad ją pažįsta iš praeities, ir ėmė dėstyti faktus, kuriuos buvo girdėjęs iš draugo: kokią mokyklą ji lankė, kas buvo jos klasės draugai.

Tai merginą kaip reikiant nustebino. Reperis naujai pažįstamai nervų ilgai netampė ir papasakojo jai apie vaikystės draugą.

Vaikinas Silviją tą vakarą dar sykį nustebino – po koncerto pakilo į sceną ir su kitais muzikantais atliko muzikos kūrinį.

Pora pradėjo bendrauti, netrukus drauge apsigyveno. Vienybės aikštėje, kur pirmąkart vienas kitą išvydo, Donatas Silvijai pasipiršo.

Įsimylėjėliai jau planavo vestuves, bet viskas pasisuko netikėta linkme.

„Viskas buvo sudėliota nuo iki. Aš turėjau suknelę, jis turėjo kostiumą, buvo žiedai, bet aš tas vestuves atšaukiau“, – apie vieną sunkiausių pasirinkimų gyvenime pasakojo kalanetikos trenerė ir vieno sporto prekių parduotuvių tinklo personalo vadovė S.Sakavičiūtė-Medzevičienė.

Iš namų daiktus susirinkusi ir išėjusi mergina paliko sudaužytą reperio širdį, o jis sulipdyti šukes bandė svaigindamasis bičiulių draugijoje.

Netrukus liko tik tuštumos jausmas. Būtent tai paskatino vyrą parašyti dainą „Vienam nelengva“.

„Nusiraminimo ieškojau pasilinksminimuose, bet supratau, kad tai manęs nepripildo. Blaškiausi, taškiausi, tačiau naudos iš to nebuvo.

Silvija buvo mano mylimoji, geriausia draugė, su kuria dalijausi viskuo. Tai, ką turėjau, suvokiau tik ją praradęs“, – prisiminė reperis.

Ką tik sukurtą dainą „Vienam nelengva“ vyras nusiuntė buvusiai sužadėtinei. Mergina parašė žinutę: „Tikra.“

„Pajutau, kad į tą dainą Donatas sudėjo visus išgyvenimus, tikras emocijas. Nors praėjo jau beveik dveji metai, kaskart išgirdusi šį kūrinį susijaudinu“, – pasakojo S.Sakavičiūtė-Medzevičienė.

Maždaug po pusmetį trukusio išsiskyrimo ilgi pokalbiai su buvusiu draugu Silvijai leido suprasti, kad jis pasiryžęs pakeisti gyvenimo būdą.

D.Medzevičius ryžosi dar kartą užkariauti brangios merginos širdį. Priklaupęs reperis Silvijai pasipiršo antrą kartą. Tąsyk piršlybos vyko Nidoje ant jūros kranto.

Reperis su išrinktąja aukso žiedus sumainė praėjusį birželį ir ligi šiol kursto šeimos židinį.

Šiuo metu D.Medzevičius kartu su muzikantu Deividu Gnedinu-Corbia pasinėręs į klipų filmavimą ir naujo albumo kūrimą. Tai bus antras reperio albumas. 2008 metais jis išleido pirmąjį – „Maskaradas“.

Hiphopu kaunietis domėtis pradėjo dar vaikystėje, o studijuodamas Lietuvos sporto universitete ėmė repuoti grupėje „Radioshock“, vėliau su D.Gnedinu-Corbia sukūrė projektą „Medonas“.

Donatas yra ragavęs ir aktoriaus duonos. „Nacionalinio Kauno dramos teatro vadovas Egidijus Stancikas, kuris buvo mano retorikos dėstytojas universitete, pakvietė į teatro komandą. Dirbau rinkodaros skyriuje“, – pasakojo D.Medzevičius.

Netrukus į vaikiną dėmesį atkreipė režisierius Arūras Areima ir pasiūlė vaidmenį spektaklyje „Plėšikai“. Vėliau režisierius D.Medzevičių pakvietė vaidinti spektaklyje „Kartu“.

D.Medzevičius taip pat gavo vaidmenį režisierės Agnės Sunklodaitės miuzikle „Styga“.

Prieš kelerius metus reperis įkūrė renginių organizavimo įmonę „Teatrola“ – muzikalumas, teatrališkumas, gebėjimas repuoti ir improvizuoti jam padeda būti originaliam ir įdomiai vesti įvairias šventes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.