Tęsiasi S. Chlevickaitės vargai dėl bankui negrąžintos paskolos

Šiandien įvyko teismo posėdis, kurio metu buvo nagrinėjama TV projektų dalyvės, dainininkės, „Mis Lietuva 1996“ Sandros Chlevickaitės byla dėl asmeninio bankroto paskelbimo.  Šiame teisme nebuvo nuspręsta, ar S.Chlevickaitei bus leista bankruoti, tai paaiškės po dar kelerių teismo posėdžių.

Tęsiasi Sandros Chlevickaitės vargai dėl bankui negrąžintos paskolos.<br>LR archyvo nuotr.
Tęsiasi Sandros Chlevickaitės vargai dėl bankui negrąžintos paskolos.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 18, 2016, 5:10 PM, atnaujinta May 28, 2017, 11:54 AM

Visuomenei žinoma moteris tokiam žingsniui ryžosi prieš dvejus metus, kai nesugebėjo sumokėti didžiulės paskolos – 145000 eurų (tuo metu pusės milijono litų).

Su dviem žinomais vyrais – praeityje garsiu krepšininku Šarūnu Marčiulioniu ir muzikantu Andriumi Glušakovu-Pushu sūnų susilaukusi S.Chlevickaitė anksčiau yra minėjusi, jog asmeninis bankrotas Lietuvoje – ilgas ir sudėtingas procesas, kuris gali trukti trejus ar net šešerius metus.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad 2008 metais sūnaus Emilio su gyvenimo draugu grupės „G & G Sindikatas“ reperiu A.Glušakovu-Pushu susilaukusi S.Chlevickaitė nutarė pagerinti ir gyvenimo sąlygas – iš buto persikelti į namą.

Titulo „Mis Lietuva ’96“ laimėtoja, diplomuota verslo vadybininkė ir dainininkės karjeros siekusi S.Chlevickaitė 145000 eurų paskolą namui įsigyti paėmė prieš pat ekonominę krizę. Jį nusipirkusi moteris ketino parduoti sostinės centre esantį savo butą, kurio vertė tuomet buvo beveik kaip ir namo.

Taip gražuolė planavo iškart atsikratyti didžiosios dalies paskolos. Tačiau staiga kilus ekonominei krizei ir kritus būsto kainoms buto parduoti nebeapsimokėjo. Už jį moteris būtų gavusi gerokai mažesnę sumą.

Sprogus vadinamajam būsto kainų burbului, paskolos palūkanos, žinoma, nesumažėjo. Name Vilniuje, prie Žaliųjų ežerų, S.Chlevickaitė gyveno penkerius metus, bet finansinė našta tapo per sunki.

Apsisprendusi, kad buto nebeparduos, Sandra pardavė namą ir gyvena bute sostinės centre. Namą užmiestyje jai pavyko parduoti tik už pusę ankstesnės kainos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.