Teisę vairuoti praradęs Arūnas Valinskas ieško vairuotojos

Pramogų pasaulio ryklys Arūnas Valinskas paskelbė ieškantis vairuotojos. Darbą šoumenas žada jau po savaitės.

Arūnas Valinskas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Arūnas Valinskas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 3, 2016, 11:00 AM, atnaujinta May 26, 2017, 7:53 PM

Prieš porą savaičių vairuotojo pažymėjimą praradęs A.Valinskas leidosi į vairuotojos paieškas, nes, pasak Arūno, jo žmona Inga Valinskienė negalės jo vežioti nuolat. O keliauti A.Valinskui reikės daug – iškart po Joninių autostradoje Kaunas–Klaipėda atsidarys „Du barai“. Tai – naujas A.Valinsko projektas.

Vairuotojai A.Valinskas kelia neeilinius reikalavimus: moteris turi būti žavi, turėti kerinčią šypseną. Ilgos kojos – privalumas. Šoumenas juokauja, kad taip lengviau pasiekti gazo pedalą.

„Blondinė būtų privalumas, bet tiks ir kitokios garbanos, jei liežuvis aštrus. Būtinas geras humoro jausmas, nes juoktis iš mano bajerių – privaloma“, – sako A.Valinskas.

Humoro nestokojantis Arūnas žada žiovulio nekeliantį darbą, pažintis su garsenybėmis ir „konkurencingą atlyginimą, nes kas mėnesį dėl jo reiks kovoti“.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad A.Valinskas teisę vairuoti prarado po to, kai antrąją Velykų dieną įkliuvo neblaivus prie vairo. Tuomet garsus vyras pažymėjo, kad besąlygiškas kaltės pripažinimas šiuo atveju jam yra vienintelis būdas atgauti pasitikėjimą visuomenės akyse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.