A. Jagelavičiūtė pažėrė patarimų sukritikuotai U. Galadauskaitei

„Eurovizijos“ dainų konkursas finišo tiesiąją pasiekė dar šeštadienį, tačiau iki šiandien netyla diskusijos. Vieni diskutuoja apie dainas ir tai, kas turėjo tapti nugalėtoju, kiti – apie stilių.

A. Jagelavičiūtė pažėrė patarimų sukritikuotai U. Galadauskaitei.<br>Instagram ir lryto archyvo nuotr.
A. Jagelavičiūtė pažėrė patarimų sukritikuotai U. Galadauskaitei.<br>Instagram ir lryto archyvo nuotr.
TV laidų vedėja Ugnė Galadauskaitė.<br>Instagram nuotr.
TV laidų vedėja Ugnė Galadauskaitė.<br>Instagram nuotr.
Stilistė Agnė Jagelavičiūtė.<br>Lryto archyvo nuotr.
Stilistė Agnė Jagelavičiūtė.<br>Lryto archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 17, 2016, 4:42 PM, atnaujinta May 25, 2017, 7:18 AM

Šeštadienį stilistas ir floristas Mantas Petruškevičius sukritikavo Ugnės Galadauskaitės stilių, šis garsaus vyro pasisakymas sulaukė nemažai žiniasklaidos dėmesio ir dar daugiau skaitytojų nuomonių. Nuomonę šiuo klausimu išsakė ir garsi stilistė Agnė Jagelavičiūtė.

Ji savo feisbuko paskyroje rašė:

„Eurovizijos“ nežiūrėjau, bet per kelias dienas gavau tikrai daug laiškų dėl mūsų balus skelbusios Ugnės Galadauskaitės. Gal būčiau ir nekomentavusi, bet vis tik užkliuvo šis atsakymas, labiau norėčiau pakomentuoti jį.

Žmonės, dirbantys viešoje erdvėje, ypač susiję su pramogine vieša erdve: vieną kartą susitaikykit, kad išvaizda rūpi.

Ji bus aptarinėjama, jums bus patarinėjama, visada bus išsakomos nuomonės. Jei jūs norėjote, kad jus vertintų pagal „pasiekimus“, reikėjo tapti biologais.

Susitaikykite su žaidimo taisyklėmis ir gana verkšlenti. Čia kaip žaisti „Monopolį“ ir zyzti, kad jame negali šaudyti!

Dar kartą priminsiu, kad net jei kartą apsirengėte blogai, bet jums gerai su galva, suknelės kritika jūsų nežemina, nes tai tik suknelė, kitą kartą apsirengsite geriau.

Jei jūs norite apsiginti dėl „skurlių“, jums – vertybių krizė. Venkite atsakyti, patikėkite, tai niekada nepasiteisina. Padėkokite už kritiką ir nusijuokite. Na, nepavyko, kitą kartą bus geriau. Ar verta minėti Montvydo pavyzdį, kai teisingas požiūris į stiliaus abejonę tapo koziriu? Tai čia buvo visiems žinomiems žmonėms.

O dabar – atskirai Ugnei. Jūs labai graži ir šauni, jumis žaviuosi. Bet patikėkite manimi, visiems užkliuvo visai ne suknelė.

Keiskite kirpėją, tai reikėjo padaryti jau prieš pora metų. Tegu jis važiuoja pasimokyti kur nors, kur moterys kerpa nudegintus plaukus, kur juos dažo tokiomis spalvomis, kurios juos puoselėja. Kur meistrai nepuošia savo garsių klienčių pagal dieduko Hefnerio grožio sampratą.

Kur kirpėjai žino, kokio ilgio ir turi būti miniatiūrinės moters plaukai, kad jos trapumas atsiskleistų, o ne taptų trūkumu.

O jokio skandalo nėra, tad nesureikšminkime. Skandalas vyksta liberalų partijoje. Ir jei čia kažkas nesupranta, kodėl stilistai šneka apie stilių, išsibaninkite patys, nes skauda žiūrėt.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.