Iš avarijos pabėgusi L. Mertinienė negalės vairuoti dar ilgai

Prezidento Algirdo Brazausko dukrai verslininkei Laimai Mertinienei už avarijos sukėlimą ir pabėgimą iš jos trečiadienį teismas skyrė 868 eurų baudą ir trejiems metams atėmė teisę vairuoti.

L.Mertinienė pasigailėjimo nesulaukė.<br>D.Umbraso nuotr.
L.Mertinienė pasigailėjimo nesulaukė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 10, 2016, 9:10 AM, atnaujinta May 16, 2017, 8:41 AM

Moteris Varėnos rajone atsitrenkė į stovintį automobilį ir nuvažiavo iš įvykio vietos.

Bylos duomenimis, birželio 24 dieną užeigoje „Pirčiupio karčema“ su sutuoktiniu Daliumi Mertinu viešėjusi moteris atsitrenkė į kitų lankytojų stovintį automobilį „Volkswagen Jetta“. Pastarieji avariją matė ir atpažino, kad į jų mašiną juodu visureigiu trenkėsi L.Mertinienė. Ji išlipusi apsižvalgė ir iš įvykio vietos greitai nuvažiavo link Vilniaus. Nukentėjusiųjų mašinai apgdintas sparnas, durys.

Už kito automobilio apgadinimą L.Mertinienei grėsė bauda nuo 28 iki 57 eurų arba teisės vairuoti transporto priemones atėmimas nuo 3 iki 6 mėnesių.

Už pasitraukimą iš įvykio vietos vairuotoja galėjo sulaukti nuo 868 iki 1158 eurų baudos su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo trejų iki penkerių metų arba administracinio arešto nuo 15 iki 30 parų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo trejų iki penkerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.