E. Jennings palaiko „Loftas Fest“: „Jie nebado pirštais į kitus“

Vėlų penktadienio vakarą miesto festivalyje „Loftas Fest“ turėjęs groti prancūzų elektronikos atlikėjas Gesaffelstein vos pasirodęs ant festivalio scenos netrukus ją paliko – garsiam muzikantui nepatiko garsas. Vieni žmonės piktinosi tokia situacija ir jautėsi nusivylę, o kito stojo palaikyti „Lofto Fest“ organizatorių.

Erica Jennings stojo ginti Viktoro Diawaros ir „Lofto Fest“.<br>LR archyvo nuotr.
Erica Jennings stojo ginti Viktoro Diawaros ir „Lofto Fest“.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 3, 2016, 5:59 PM, atnaujinta May 14, 2017, 3:16 AM

Socialiniuose tinkluose savo nuomonę išsakė dainininkė Erica Jennings.

„Už tai, kas nutiko vakar, „Loftas“ prisiėmė visą atsakomybę. Jie nebado pirštais į kitus ir prisiima visą kaltę sau. Jie nepasakys, kad garso patikrinimas dažniausiai yra daromas, kad pasitikrinti, ar atitinka techniniai reikalavimai ir jei kažkas netinka, tai yra tas laikas, kai tu turi atsisakyti groti arba paprašyti, kad technika būtų pakeista vietoje to kad elgtis kaip dramų karalienei ant scenos. Ne, „Loftas“ to nepasakys. Taip pat jie nesakytų, kad kuomet samdai už garsą atsakingą įmonę, moki jiems pinigus ir tikiesi, kad jie atliks savo darbą ir išpildys grupių reikalavimus. „Loftas“ taip pat šito nepasakys.

„Lofto“ festivaliui dabar sukanka 5 metai. Šie žmonės, kurie yra mano šeima, atiduoda visą savo širdį, sielą ir finansus šiai vietai, kurios taip trūko Vilniuje. Be „Lofto“ mes atlikėjai galėtume groti arba mažose erdvėse, arba arenose. Tai tikrai nėra tai, ko reikia, kad muzikos industrija Lietuvoje augtų.

Viktoras užsako tokias grupes kaip „Young Fathers“, kurie grojo pernai čia ir laimėjo Mercury apdovanojimą. „Loftas“ visada žiūri į priekį, stengdamasis padaryti vis geriau. To mums visiems reikėtų pasimokyti. Be jų atsidavimo, atkaklumo dirbti toliau, nors ir po didelių trūkumų, niekada neatšaukiant koncertų, visada prisiimant atsakomybę už klaidas, yra tai, kuo aš labai didžiuojuosi, žaviuosi ir palaikau. Ką tik grįžau iš garso patikrinimo ir mes turėjome viską pereiti nuosekliai ir daug kartų, kad viską pavyktų įgyvendinti taip, kaip buvo suplanuota.

Ir, beje, „Lofto“ renovacija tiesiog nuostabi! Myliu jus“,- rašė Erica.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.