V. Dilys kirto N. Bunkei: „Palinkėsiu mažiau joti per Lietuvą, gal šeimą turėsi“

Kad ir ką žmonės sakytų, gražių skyrybų nebūna. Krepšininkas Vilmantas Dilys ir Natalija Bunkė anksčiau tikino, kad net po skyrybų ir didžiausių skandalų vienas kitą palaikys, padės. Vis dėlto tai buvo tik gražūs žodžiai.

Natalija Bunkė ir Vilmantas Dilys.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Natalija Bunkė ir Vilmantas Dilys.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Natalija Bunkė ir Vilmantas Dilys.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Natalija Bunkė ir Vilmantas Dilys.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 13, 2016, 10:06 AM, atnaujinta May 10, 2017, 11:48 PM

Naujienų portalas lrytas.lt jau anksčiau rašė, kad Vilmantas savaitės pradžioje paskelbė nuotrauką, kurioje buvo įamžintas dovanų nešantis orchidėją. Būtent šios rūšies gėles jis birželį sudegino šašlykinėje, kai girtas įsiveržė į Natalijos namus.

Krepšininkas juokavo, kad dabar jam orchidėjos – gražiausios gėlės. Vilmanto bičiuliai sveikino, kad net iš tokio baisaus nutikimo jis geba pasijuokti. Vis dėlto N.Bunkei tai nepasirodė juokinga.

Natalija internete išreiškė nuomonę, kad Vilmantas per daug geria.

V.Dilys neliko skolingas buvusiai mylimajai: „Palinkėsiu mažiau joti per Lietuvą, gal šeimą turėsi!!! Kitas žingsnis?? Mergina su spygliais?? Bunkus ant peiliukų nepervedė?“

Įprastai apie buvusius mylimuosius nekalbanti dainininkė ir šįkart nenutylėjo. Įskaudinta Natalija jam taip pat atsakė socialiniuose tinkluose.

„Mano komentaras visiems... Pamąstymui... Ką krepšininkas turėtų veikti 6 ryto? Sezono metu??? Mielas Vilmantai Dily, daug laiko praleidome kartu... Nei apie viena savo vyrą nekalbėjau šlykščių dalykų... Visus juos gerbiu. Nustok gerti... Per alkoholį praradai santykius... prarasi viską!!!

Linkiu tau stotis ant kojų!!! Tu tikrai gali... Sėkmės tau didžiausios, esi tikrai talentingas žmogus... Stenkis dėl komandos, kuri tavimi patikėjo!!!“ – rašė Natalija.

Primename, kad birželio mėnesį krepšininkas išspyrė dainininkės namų duris, paskui čiupęs Natalijos daiktus ėmė juos deginti. Tuo metu namuose buvo Danielius Bunkus ir sūnus Kristupas, N.Bunkės nebuvo – ji po koncerto pasiliko Vilniuje.

Iš pradžių savo kaltę neigęs V.Dilys vėliau viešai atsiprašė Natalijos ir tų, kuriuos įskaudino.

N.Bunkė atleido jos namų duris išlaužusiam ir daiktus kieme deginusiam buvusiam mylimajam ir Klaipėdos rajono policijos komisariate parašė pareiškimą, kad jokių pretenzijų neturi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.