Prabangos neliko, bet grįžo atmintis

Stilistė A.Valentaitė dar visai neseniai galėjo tapti žaviausia Lietuvos dvarininke, bet užklupę finansiniai sunkumai nugramzdino jos buvusio sutuoktinio L.Pinkevičiaus verslo imperiją, o kartu – ir galimybę pajusti dvarišką gyvenimo būdą Lentvario dvare.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 4, 2016, 5:44 AM, atnaujinta May 9, 2017, 4:10 PM

Įžanga tokiai įvykių sekai buvo nepriekaištinga – poros vestuvių ceremonija buvo laikoma viena įspūdingiausių šalyje per visą dešimtmetį. Bet santuoka pradėjo byrėti jau po kelių mėnesių.

Pikti liežuviai plakė, kad santykiai atšalo paaiškėjus tikrajai L.Pinkevičiaus kontroliuojamų įmonių būklei. Vis dėlto prašmatnaus gyvenimo vaizdiniai turbūt neapleido A.Valentaitės, nes oficialiai santuoka buvo nutraukta tik po 6 metų.

Per tą laiką stilistei teko patirti ir daugiau nemalonumų, nes ji ne kartą buvo vagių taikiniu.

Dar 2011 metais moteris kreipėsi į policiją dėl dingusių drabužių ir rankinių. A.Valentaitė suskaičiavo, kad iš jos namų dingo septynios rankinės, po keletą megztinių ir palaidinių, paltas bei žieminė striukė. Dauguma drabužių buvo su garsių mados namų etiketėmis.

Dingusius daiktus A.Valentaitė įvertino apie 38 tūkst. eurų, o tyrėjai išsiaiškino, kad juos galėjo pasisavinti namų tvarkytoja.

Bet narpliojant šią bylą paaiškėjo intriguojančių aplinkybių, o teismas ieškinį sumažino daugiau kaip triskart.

Visai neseniai stilistė spėjo atskleidusi dar vieną vagišių – tai skandalingai pagarsėjęs krepšininkas D.Redikas. Moteris prokurorams įteikė pranešimą, esą jaunas vyras pasisavino jos papuošalus ir kitas brangenybes.

Kriminalistai suka galvą, kaip nustatyti tikrąjį vagystės kaltininką, nes A.Valentaitė su D.Rediku trumpai bendravo iki 2014-ųjų. Pareigūnams taip pat neramu, ko pasiges stilistė, jei grįžusi iš dar vieno vakarėlio vėl įdėmiau pasižvalgys po namus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.