Liucina Rimgailė išgelbėjo Eriką Purauskytę nuo įžūlių sukčių pinklių

Jeigu dar nesusidūrėte su sukčiais, tikriausiai galvojate, jog jūsų apgauti neįmanoma. Tačiau kuo toliau, tuo sukčiai darosi įžūlesni. Tampa sunku atskirti, kuri naujiena tikra, o kuri ne. Sukčiai neaplenkė ir žymių moterų.

Erika Purauskytė (kairėje) ir Liucina Rimgailė.<br>T.Bauro nuotr.
Erika Purauskytė (kairėje) ir Liucina Rimgailė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 13, 2016, 2:44 PM, atnaujinta Apr 18, 2017, 2:05 AM

Tiesa, jos buvo budrios ir išsisuko nuo žiaurios apgavystės. Apie tai prakalbo renginių organizatorė Erika Purauskytė.

Vakar vykusiame „Tiulio fėja“ mados šou, ji pasikalbėjo su kepyklėlės „Liu Patty“ įkūrėja Liucina Rimgaile. Ši moteriai papasakojo, kaip jai skambino neva banko „Swedbank“ atstovas ir ragino atlikti tam tikrus veiksmus, kurių pasekmės skaudžios.

Laimė, Liucina suprato, kad kažkas vyksta ne taip. Jos pasakojimas išgelbėjo ir E.Purauskytę. Ji pasidalijo tokiu įrašu:

„Liucina Rimgaile, aš irgi sulaukiau skambučio iš sukčių a la “Swedbanko“ šįryt. Ačiū, už vakar papasakotą savo istoriją – padėjai man iš tų apgavikų pažvengti ir neužkibti ant jų pinklių. Žmonės, jei jums skambins iš neva tai „Swedbanko“ ir papasakos, kaip mato, jog kažkas jungiasi prie jūsų sąskaitos ir ketina padaryti pavedimą į sąskaitą x – netikėkit ir jokiu būdu jiems nesakykit savo kodų. Sįkart sukčiai gerai padirbėjo, pasiruošę, tad būkit budrūs. Ir aktyviai skambina! Liucina, prašau, papildyk mane, kaip juos atpažinti ir ką pakomentavo pats „Swedbank“, – rašė Erika.

„Ooo, smaguma! Iš principo, viską papasakojai, tiek kad tikrasis „Swedbank“ atstovas pakomentavo, jog jie jokiu būdu negali matyti kaip mes jungiamės ir kokius pavedimus kam darome“, – pridūrė Liucina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.