Katažinai ir Deivydui Zvonkams gimė dvynukai

Dainininkės Katažinos (36 m.) ir Deivydo (39 m.) šeimoje – didelis džiaugsmas. Pirmąją žiemos dieną pora tapo tėvais.

Katažina ir Deivydas Zvonkai tapo tėvais.<br>LR archyvo nuotr.
Katažina ir Deivydas Zvonkai tapo tėvais.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2016, 11:04 AM, atnaujinta Feb 10, 2018, 1:26 AM

Apie pagausėjimą pranešė pats Deivydas ir pasidžiaugė, kad jiems gimė dvynukai, kuriems jau išrinko vardus.

„Šį gražų žiemos rytą gimė Kornelija ir Donatas Zvonkai. Žiauriai faini leliukai, aaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!“ – emocijų feisbuke negailėjo Deivydas.

Kadangi Katažina ir Deivydas nežinojo, kokios lyties vaikai jiems gims, kraitelį pora ruošė universalų.

„Visi rūbai yra universalių spalvų: baltos, šviesiai rudos, pilkšvos. Galite tai laikyti prietaru, tačiau kartais, kai būsimi tėveliai nusprendžia sužinoti vaikelio lytį ir yra šimtu procentų įsitikinę, kad jiems gims mergaitė, nutinka priešingai. Netikiu, kad visiškai galima nustatyti vaikelio lytį.

Jeigu prieš gimdymą moteris sužinos, kad gims berniukas, o ne mergaitė, kaip buvo tikėtasi, tai sukels papildomą stresą. Tad tiek su rūbeliais, tiek su vardais mudu su Deivydu esame atsargūs. Turime susilaukti vaikelio, paimti jį ant rankų ir tada žinosime, kokį vardą duoti. Mums visiškai nesvarbu lytis, tiesiog būsime beprotiškai laimingi turėdami vaikelį“, – dar prieš gimdymą sakė Katažina.

Iki paskutinių nėštumo savaičių Katažinai netrūko veiklos. Žinoma moteris filmavosi laidose, ėjo į svarbius susitikimus, dalijo interviu. Be to, Katažinos draugės surengė jai ir netikėtą kūdikio laukimo šventę. Iki paskutinės akimirkos Katažina nežinojo, kad ši šventė įvyks jos pačios namuose.

Suplanuoti šią šventę Katažinos draugėms padėjo ir jos vyras D.Zvonkus. Jis merginoms padėjo suderinti tam tikrus dalykus, davė namų raktus ir puikiai saugojo šią mažytę paslaptį nuo Katažinos.

„Pamenu, tą dieną buvau išėjusi į nėštukių kursus. Vos išėjus iš jų mane pasitiko bičiulė Marija. Tam, kad suprasčiau, kur mes vyksime, Marija davė man lakonišką, bet aiškią užuominą. Ji pasakė, kad važiuosime ten, kur visada šilta ir kur laukia tėtis. Negalėjau patikėti, kad šventė tikrai vyks mudviejų su Deivydu namuose. Tik atvykusi tuo įsitikinau“,- džiaugėsi K.Zvonkuvienė. Katažinai vos pravėrus duris ir peržengus namų slenkstį ją pasitiko šeimos nariai, mylimiausios bičiulės.

Tarp į šventę atėjusių draugių buvo ir dainininkės Liepa Norkevičienė, Natalija Bunkė bei Kristina Ivanova. Merginos nėštukę pasitiko ne šiaip sau, o su skambiomis dainomis, sukurtomis specialiai Katažinai. Būsima mamytė pamatė krūvą gėlių, saldumynų. Beje, skanumynais rūpinosi verslininkė Liucina Rimgailė. Katažina pasakojo, jog saldumynai buvo išties verti nuodėmės. K.Zvonkuvienė – emocinga moteris. Tad ir ši draugių staigmena ją sujaudino iki širdies gelmių.

„Emocijos liejosi per kraštus, reikėjo tvardytis, kad neapsiašaročiau, nors, neslėpsiu, vienu metu nubraukiau ašarą. Tokia jau esu, nemoku nerodyti savo emocijų. Buvo be galo malonu, kai kurias merginas buvau taip seniai mačiusi. Tiesą sakant, dalis draugių manęs nebuvo mačiusios realybėje su pilvu“, – kalbėjo K.Zvonkuvienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.