Paaiškėjo Žilvino Trato dukters motina: ji – buvusi rusų oligarcho žmona

Užsienyje karjeros siekiantis aktorius Žilvinas Tratas šeiminę laimę kuria su ruse Julija Lubičianskaja-Sarkisova. Ilgai slėpta lietuvių aktoriaus mylimoji – buvusi oligarcho Nikolajaus Sarkisovo žmona.

Žilvino Trato mylimoji – Julija Lubičianskaja-Sarkisova.<br>„Instagram“ nuotr.
Žilvino Trato mylimoji – Julija Lubičianskaja-Sarkisova.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 5, 2016, 3:21 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:34 AM

Šių metų liepą Žilvinas su Julija susilaukė dukters. Privatumą mėgstanti pora slepia mergaitės veidą. Iki šiol jiedu slėpė ir vienas kito veidą: nei Žilvino, nei Julijos socialiniuose tinkluose nebuvo matyti mylimojo veido. Nuotraukose buvo matyti tik rankos ar skruostas.

Na, bent jau iki šiol. Pirmadienį Julija pirmą kartą pasidalijo jųdviejų bendra nuotrauka ir parašė ilgą laišką beveik savo 100 tūkst. gerbėjų socialiniame tinkle „Instagram“. Julijos kantrybė išseko, kai vienas rusų portalas parašė tekstą apie tai, kaip turtuolė užmezgė romaną su negarsiu ir neturtingu lietuviu.

„Aš, žinoma, jau pripratau prie bjaurių komentarų, pavydžių žvilgsnių, piktų žodžių. Ką padarysi, yra ir tokių žmonių, jiems reikia atleisti ir paleisti. Bet tas straipsneliūkštis „Life.ru“, neslėpsiu, mane įžeidė mirtinai.

Aš visada ginu savo artimuosius, lyg liūtė esu pasiruošusi kautis už juos iš paskutinių jėgų, niekam neleisiu jų įžeidinėti. Aš taip išauklėta, taip gyvenu ir kitokia nebūsiu.

Negaliu tylėti, kai straipsnio autorius išdrįso atsiliepti apie mano vyrą. Kiek pykčio ir paniekos. Mano pareiga viską paaiškinti apie kai kuriuos savo gyvenimo momentus, kad būtų galima užkirsti kelią šlykščioms ir niekingoms kalboms.

Mudu su Džeimsu (Žilvinu. – Red.) esame laimingi. Mes mylime vienas kitą ir tai svarbiausia. Jis talentingas aktorius ir visa širdimi tikiu jo ateitimi. Taip, kol kas jo pavardės nerasite žurnalo „Forbes“ turtingiausių žmonių sąraše – tesidžiaugia tie, kurie gyvenime vertina tik pinigus. Bet remdamasi savo patirtimi, galiu drąsiai teigti, kad ne pinigai svarbiausia. Tai visiškai netrukdo jam man teikti dovanas, lepinti ir daryti laiminga. Jis niekada gyvenime neleistų, kad aš jį išlaikyčiau.

Tai tikras vyras, nuostabus žmogus su gera širdimi ir stipriais pečiais, į kuriuos galiu atsiremti.

Būtent tokio vyro meldžia Dievo kiekviena moteris svajodama apie antrą puselę. Aš pati laimingiausia moteris pasaulyje, nes Dievas mane išgirdo ir jį man atsiuntė būtent man.

Kalbos, kad dėl Džeimso išsiskyriau su Nikolajumi – tik apkalbos. Mudu susitikome, kai aš jau buvau išsiskyrusi su savo vyru. Tai nutiko pačiu sunkiausiu mano gyvenimo momentu – palaidojau močiutę, netrukus – mamą. Jis buvo šalia ir palaikydavo kiekvieną sekundę. Jei ne jis – nežinau, kaip visa būčiau ištvėrusi.

O paskui nutiko stebuklas ir mums gimė mažoji princesė – mūsų dukrytė. Kai kas puolė karštligiškai ieškoti mano nuotraukų „su pilvu“, neradę ėmė fantazuoti šia tema. Turiu nuvilti: tokių fotografijų pilnas mūsų šeimos albumas. Tiesiog laimė mėgsta tylą ir, skirtingai nei daugelis, mes neužsiimame moraliniu ekshibicionizmu“, – laiške rašė Julija.

Skyrybos su oligarchu

Nikolajus Sarkisovas ir J.Lubičianskaja-Sarkisova išsiskyrė praėjusių metų pavasarį po 11 santuokos metų. Nikolajus ir Julija kartu susilaukė trijų vaikų.

Po skyrybų moteris viešai guodėsi, kad vedybinio gyvenimo metu jautėsi tarsi uždaryta auksiniame narvelyje. Taip pat Julija tikino, kad vyras ją laikė ne žmona, o savo nuosavybe.

Užtat po skyrybų N.Sarkisovas ilgai vienišas nebuvo. Jis rado naują mylimąją – gražuolę Iloną. Gegužę pasklido žinia, kad 23-ejų manekenė laukiasi oligarcho vaiko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.