Dainininkė Erika prabilo apie didžiulius skausmus ir lemtingą avariją

„Jūs mane dar išvysite scenoje. Aš tikrai pasveiksiu ir išsiaiškinsiu,

Po avarijos prabilusi E.Škudzinskienė įtaria, kad buvo kėsintasi į jos gyvybę.<br>M.Patašiaus nuotr.
Po avarijos prabilusi E.Škudzinskienė įtaria, kad buvo kėsintasi į jos gyvybę.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

2016-12-13 16:54, atnaujinta 2018-02-09 22:49

Mėnesį praleidusi Kauno klinikose šiuo metu kaunietė sveikatą stiprina vienoje iš Palangos sanatorijų. Atlikėja tvirtino, jog reabilitologai jai skyrė daugybę įvairių procedūrų. Jos padeda moteriai greičiau atsistoti ant kojų.

E.Škudzinskienė į nelaimę pateko šių metų spalio 25 dieną. Vėlų vakarą ji buvo partrenkta Kaune, ties Baltijos gatvės 11-uoju namu esančioje pėsčiųjų perėjoje. Moterį parbloškė automobilis „Volkswagen Passat“, kurį vairavo 26 metų vyras. Policijos duomenimis, jis buvo blaivus.

Per nelaimę dainininkė patyrė daugybinių kūno sužalojimų, todėl buvo nuvežta į Kauno klinikas. Ji kurį laiką buvo panirusi į komą.

Per eismo įvykį sužeistai atlikėjai buvo atlikta ne viena operacija. Moteriai lūžo ranka, koja, sužalota galva, vidaus organai.

„Pabudusi iš komos kenčiau didelį skausmą. Jis mane kamuoja ligi šiol. Žinau, kad ilgai teko gulėti reanimacijos palatoje, gydytojai kovojo dėl mano gyvybės, nes buvau labai sunkios būklės, be sąmonės, negalėjau kalbėti“, – pasakojo dainininkė.

Moteris tvirtino, jog dar laukia ilgas gydymas, tačiau ji jau gali pamažu vaikščioti.

E.Škudzinskienė neprisimena avarijos aplinkybių. Atlikėjai sunku patikėti, kad vairuotojas jos nepastebėjo perėjoje. Ji įtaria, kad į jos gyvybę galėjo būti pasikėsinta.

„Pastaruoju metu netrūko žmonių, kurie manęs atvirai nemėgo. Galbūt dėl to, kad turiu jauną vyrą, kuriam 25 metai, o gal dar dėl ko nors? Ar kas nors galėjo ryžtis man pakenkti? Tiksliai nieko įvardyti nenoriu, tačiau įtariu, jog tai nėra tiesiog atsitiktinumas“, – svarstė E.Škudzinskienė.

Atlikėja tikisi, jog į visus jai kylančius klausimus atsakys policija.

Šiuo metu moteriai svarbiausia pagyti po traumų. Gydytojai mano, kad E.Škudzinskienei pasveikti prireiks dar kelių mėnesių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.