Aktorius Saulius Siparis atsidūrė medikų rankose, atšaukiami spektakliai

Susirgus profesionalaus komedijos teatro „Domino“ aktoriui Sauliui Sipariui (57 m.), trečiadienį, 19 val., Vilniuje turėjęs vykti spektaklis „Bus sunku“ perkeliamas į 2017 metų sausio 26 dieną 19 valandą. Kadangi aktorius šiuo metu yra prižiūrimas medikų, jis maloniai prašo gerbti jo ramybę ir privatumą, praneša teatro atstovai.

Dėl aktoriaus Sauliaus Sipario ligos perkeliamas spektaklis.<br>„domino“ teatro nuotr.
Dėl aktoriaus Sauliaus Sipario ligos perkeliamas spektaklis.<br>„domino“ teatro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2016, 12:21 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:41 PM

„Domino“ teatras nuoširdžiai atsiprašo žiūrovų už sukeltus nepatogumus ir linki aktoriui S.Sipariui kuo greičiau pasveikti.

Žiūrovai į sausio 26 dienos seansą bus įleidžiami ir su gruodžio 14 dienos bilietais – jų keisti nereikia. Jei perkeliamo renginio naujoji data yra netinkama, bilietus galima grąžinti iki gruodžio 30 dienos.

Norint grąžinti elektroninius bilietus, reikia kreiptis el. adresu info@bilietai.lt ir atsiųsti prašymą grąžinti pinigus (nurodant sąskaitos numerį), pavedimo kopiją ir el. bilietų kopiją.

Jei bilietai pirkti kasoje, tuomet registruotu paštu prašom atsiųsti originalius bilietus ir mokėjimo čekį adresu: UAB „Nacionalinis bilietų platintojas“, Teatro g. 9b-19 Vilnius, Lietuva.

Kasoje pirkti bilietai taip pat gali būti grąžinami „Bilietai LT“ kasose.

Tai ne pirmas kartas, kai aktoriui sušlubuoja sveikata. Šių metų vasarį aktoriui buvo sušlubavusi sveikata. Aktorius neteko sąmonės ir susmuko teatro „Domino“ užkulisiuose.

Tuomet greitosios medicinos pagalbos automobilis išvežė S.Siparį į ligoninę, o čia jis atsidūrė reanimacijoje. Vėliau aktorius tęsė gydymąsi namuose.

„Mano kūne tilpo pusė vaistinės, nes dar neseniai kasdien išgerdavau apie 15 tablečių“, – pasakojo vyras.

Grįžęs į sceną vaidinti aktorius turi saugoti galvą, nes gydytojai smegenyse aptiko krešulių. „Bet juk man su galva visą gyvenimą negerai“, – juokavo aktorius.

Akimirka, kai viskas aptemo akyse ir prarado sąmonę, kurį laiką buvo dingusi iš S.Sipario atminties. Bet kuo daugiau jis apie tai galvoja, tuo labiau supranta, koks rimtas pavojus grėsė. Tokio priepuolio priežastis galėjo būti sutrikusi kraujotaka.

Šį priepuolį galėjo išprovokuoti daug įvairių dalykų, vienas jų – stresas, susijęs su skyrybomis.

Prieš metus išėjęs iš namų ir Turniškėse išsinuomojęs butą aktorius sulyso net 16 kilogramų. Su antrąja žmona Ugne jis pragyveno 25 metus ir susilaukė dviejų vaikų – Mariaus ir Salomėjos.

Visą interviu galite rasti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.