Buvusi rusų oligarcho žmona slapta ištekėjo už Žilvino Trato

Užsienyje karjeros siekiantis lietuvių aktorius ir modelis Žilvinas Tratas (28 m.) stebina kasdien. Iš rusų milijardieriaus Nikolajaus Sarkisovo (48 m.) jis paveržė jo gyvenimo draugę Juliją Liubičianskają (36 m.), susilaukė vaiko ir susituokė. 

Žilviną Tratą šildo buvusios rusų oligarcho žmonos meilė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Žilviną Tratą šildo buvusios rusų oligarcho žmonos meilė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 17, 2016, 1:27 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:04 PM

Naujienų portalas „dni.ru“ praneša, kad pora slapta susituokė, o netrukus ketina iškelti didelę ir gražią vestuvių puotą.

„Mes neseniai „susirašėme“, o netrukus bus gražios vestuvės. Visi keturi vaikai gyvena su mumis ir mes esame labai laiminga šeima. Kai kuriems tai kelia pavydą, bet ne man juos teisti“, – portalui pakomentavo Julija.

Socialiniame tinkle „Instagram“ pilna įsimylėjėlių nuotraukų – jie kartu linksminasi ir džiaugiasi šeimos laime. Julija yra paviešinusi ir savo bei Žilvino rankas, kurias puošia prabangūs žiedai.

Šią vasarą lietuviškuoju Švarcu vadinamas aktorius ir modelis, keliantis susižavėjimo bangas dėl tobulų kūno formų, sudaužė daugelio merginų svajones – tapo tėvu.

Džiugią žinią Ž.Tratas gerbėjams paskelbė pats, pasidalydamas feisbuke nuotrauka, kurioje matyti jo ir vaikelio pirštai. Po nuotrauka jis rašė: „And suddenly nothing else matters anymore“ („Ir staiga niekas daugiau nebėra svarbu“).

Vienuolika metų su vienu turtingiausių Rusijos žmonių, draudimo bendrovės „RESO-garantija“ vienu pagrindinių savininkų N.Sarkisovu praleidusi, tris vaikus pagimdžiusi J.Liubičianskaja su juo išsiskyrė skandalingai.

„Jis mane nėščią vydavo iš namų, vadino pasileidėle, o Monake girtas šlapinosi ant kilimo“, – pasakojo šviesiaplaukė gražuolė apie išgyventus baisumus. Daugiau apie poros romaną galite skaityti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.