Gabrielė Grygolaitytė-Vasha parodė savo dviejų mėnesių dukrą

Šiuo metu Graikijoje gyvenantys dainininkė Gabrielė Grygolaitytė-Vasha (21 m.) ir krepšininkas Ronaldas Rutkauskas (24 m.) tarsi pradeda naują gyvenimo etapą.

Gabrielė Grygolaitytė-Vasha džiaugiasi, kad šeima vėl kartu.
Gabrielė Grygolaitytė-Vasha džiaugiasi, kad šeima vėl kartu.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-18 10:58, atnaujinta 2018-02-09 21:58

Gabrielė pastojo, vėliau susituokė, pagimdė dukrą, o visai nesenai ir susižadėjo. Todėl šeimai gerų emocijų tikrai netrūksta.

Graikijoje jie labai laukia švenčių – pasipuošė eglutę ir su savo dukra Adrija nusifotografavo.

„Namai ten, kur šeima“, – jaukiai rašė Vasha.

Apie slapta įvykusias vestuves žinojo tik artimieji, o gerbėjams dainininkė pranešė prieš savaitę.

„Pagaliau nusprendėm apie savo slėptą laimę prabilti garsiai, kai praėjo nemažai laiko ir viskas nusistovėjo, kai patys tyliai pasidžiaugėm nusprendėm laime pasidalinti su visais. Mūsų šeimoje viskas vyksta iš kitos pusės, man visada patiko būti kitokiai nei visi ir esu beprotiškai laiminga. Turiu mylimą ir mylintį vyrą ir nuostabią dukrytę, ar gali būti geriau? Linkiu kiekvienai moteriai jausti tokią gyvenimo pilnatvę kokią jaučiu aš!“ – socialiniame tinkle „Facebook“ naujienas pranešė dainininkė, kuri po vestuvių tapo Gabriele Rutkauskiene.

Dar pieš keleta mėnesių  “Lietuvos ryto“ kalbinta Vasha pasakojo, kad kūdikis labai lauktas. Ji sakė, kad kai išvyks į Graikiją, tada labiausiai ir pasijus krepšininko mylimosios dalia – dainininkė saulėtoje šalyje sūpuos kūdikį, lauks iš treniruočių ar varžybų grįžtančio vyro, ruoš jam valgį, tvarkys namus.

Gabrielė neabejojo, kad kiekvienam žmogui noras kurti šeimą ateina skirtingu metu.

„Nepritariu nuomonei, kad vaikai trukdo siekti karjeros aukštumų, kad svarbu sulaukti brandesnio amžiaus šeimai kurti. Mano aplinkoje daug jaunų mamyčių ir jos puikiai susitvarko su savo vaikais. Vakarėliai su didelėmis draugų kompanijomis – man jau praeitis:, – sakė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.