Sutuoktinę neištikimybe kaltinęs Alvydas Duonėla sūpuoja nesantuokinį vaiką

Pastaruoju metu teismų duris dėl skyrybų su žmona varstantis buvęs olimpietis irkluotojas Alvydas Duonėla (40 m.) neseniai darkart tapo tėvu. Spalį buvusiam sportininkui gimė trečioji dukra.

A.Duonėla tapo trečio vaiko tėvu.<br>V.Šviavinsko nuotr.
A.Duonėla tapo trečio vaiko tėvu.<br>V.Šviavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 19, 2016, 8:16 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:51 PM

Lrytas.lt žiniomis, trečiojo vaiko žinomas vyras susilaukė su širdies drauge, valstybės tarnautoja Gintare. Šiuo metu moteris yra motinystės atostogose.

Įdomu tai, kad dar visai neseniai pats A.Duonėla, Vilniaus miesto apylinkės teisme vykstančių posėdžių metu šiuo metu dar teisėtą žmoną Dalią Duonėlienę kaltino neištikimybe bei žėrė nemažai kitų nemalonių kaltinimų.

Tačiau pati, šioje istorijoje nukentėjusioji D.Duonėlienė, portalui patvirtino faktą, kad trečiasis sportininko vaikas – jo ir kitos moters atžala.

„Taip, tai yra tiesa“, – lakoniškai portalui lrytas.lt patvirtino moteris.

Į teismą dėl santuokos nutraukimo prieš metus kreipėsi pati D.Duonėlienė. Ji teigė, kad dėl skyrybų kaltas yra vyras ir prašė teismo nustatyti jų atžalos, 9-erių Lukrecijos, gyvenamąją vietą kartu su motina bei priteisti vaiko išlaikymą.

Tokiems prašymams D.Duonėlienė turėjo rimtą pagrindą.

Šių metų rugpjūtį buvusiam sportininkui buvo pradėta ir baudžiamoji byla, mat jam mesti kaltinimai dėl sveikatos sutrikdymo. Daugiau nei prieš metus D.Duonėlienė buvo sutuoktinio sumušta judviejų namo kieme. Bylos duomenimis, A.Duonėla savo žmoną buvo pargriovęs, daužė per rankas ir atėmė mobilųjį telefoną. Sutuoktinei bandant jį atsiimti, vėl kilo konfliktas.

Tiesa, su tokiu teismo nuosprendžiu vyras nesutiko, tad ir toliau varsto posėdžių duris. Dabar posėdžiai perkelti jau į aukštesnės instancijos, Vilniaus apygardos teismą.

Pora susituokė 2007-ųjų rugsėjį Širvintų rajone esančiame Šešuolėlių dvare. Tai buvo jau antroji 39-erių A.Duonėlos santuoka.

Iš pirmosios santuokos A.Duonėla turi 11-metę dukrą Aivą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.