Garsūs žmonės apie nužudytą Remigijų Morkevičių: „Jis buvo kovotojas“

Trečiadienio vakarą Kaune iš treniruotės grįžtantį bušido kovotoją Remigijų Morkevičių pakirto kulka. Ši mirtis sukrėtė sportininką pažinojusias pramogų pasaulio žvaigždes.

Iš kairės: Jolanta Leonavičiūtė, velionis Remigijus Morkevičius ir Sezzy.<br>LR archyvo nuotr.
Iš kairės: Jolanta Leonavičiūtė, velionis Remigijus Morkevičius ir Sezzy.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-21 23:15, atnaujinta 2018-02-09 21:20

Šeimai užuojautą išreiškė olimpietis Jevgenijus Šuklinas, o dainininkė Gabrielė Grygolaitytė-Vasha retoriškai klausė, kodėl tokie baisūs dalykai Lietuvoje dedasi.

„Labai liūdna, kad vyksta tokie baisūs dalykai, tuo pačiu labai liūdna, kad pasitraukė dar vienas pažįstamas žmogus iš gyvųjų tarpo..

Niekada labai artimas jis man nebuvo, bet kiek teko bendraut ir jį žinot, apie jį blogai atsiliepti negalėčiau, nekalbant apie jo išgėrusio negražų elgesį, kurį žino visa Lietuva... Šį žmogų visada palaikydavau tiek televizijos projektuose, tiek šiaip gyvenime... Labai liūdna, kad tokie maži vaikučiai liko be tėvo. Užuojauta artimiesiems“, – sakė G.Grygolaitytė-Vasha.

Dainininkas Merūnas Vitulskis teigė, kad R.Morkevičius buvo neblogas žmogus, bet „be vietos“.

„Žinot... daug kalbų gali būti apie Remigijų, bet, manau, tik artimiausieji žinojo jį kaip nuoširdų, filosofišką, motyvuojantį, nuostabų tėvą ir tikrai charizmatiškiausią bei vieną talentingiausiu kovų menų sportininkų Lietuvos istorijoje.

Kalbėjomės apie tai su Erika (dainininko žmona – Red.). Vaikų labai gaila. O nuodėmės ir klaidos – kuris be nuodėmės ar klaidų. Gaila talento“, – feisbuke rašė Merūnas.

Turkų kilmės didžėjus ir atlikėjas Sezeras Saylikas-Sezzy, kuris Remigijų pažinojo iš televizijos projekto „Šuolis“, naujienų portalą lrytas.lt patikino sunkiai galintis patikėti tuo, kas įvyko.

„Manau, kad jis buvo geras žmogus. Tiesiog kartais gal ne toje vietoje atsidurdavo. Ir žinomumas prie to prisidėjo.

Labai gaila, nes žinau, kad turi šeimą ir vaikų, kurie liko be tėvo. Tai baisiausia“, – sakė Sezzy.

Tuo tarpu tame pačiame projekte dalyvavusi Jolanta Leonavičiūtė pasakojo, kad jos atmintyje R.Morkevičius išliks tikru kovotoju.

„Visada buvo malonus, draugiškas, linksmas teigiamai nusiteikęs. Per daug bendrauti neteko, nes mūsų kasdieninės baseino treniruotės vyko skirtinguose miestuose. Tik filmavimų metu visi kartu būdavome.

Jis – amžinas kovotojas. Ir liks toks. Užuojauta šeimai“, – prisiminė Jolanta.

Kultūrizmo ir fitneso varžybų čempionė Kristina Narbutaitytė pagarbą žuvusiam bičiuliui išreiškė socialiniuose tinkluose: „Ilsėkis ramybėje, drauge... Žinia sukrėtė, dar netikiu.

Toks išliksi atminty – su šypsena, optimizmu, užsispyręs ir visada kovotojas! Gyvenimas nepagailėjo išbandymų ir per anksti Tau jis užgeso...“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.