Remigijaus Morkevičiaus gedėti liko netrukus gimdysianti mylimoji

Bušido kovotojas Remigijus Morkevičius savo trečio sūnaus taip ir neišvydo – trečiadienį Kaune sportininką pakirto kulka, kai jis grįžo iš treniruotės namo.

Remigijaus Morkevičiaus mylimoji Raimonda gedėti liko su vaikais ant rankų ir dar vienu nė negimusiu mažyliu.<br>„Facebook“ nuotr.
Remigijaus Morkevičiaus mylimoji Raimonda gedėti liko su vaikais ant rankų ir dar vienu nė negimusiu mažyliu.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 21, 2016, 10:26 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:20 PM

Remigijaus mylimoji Raimonda Orvydaitė gedėti liko su mažamečiu sūnumi Perkūnu ir dar pilve tebesispardančiu mažyliu.

Jo gedi ir garsūs žmonės. Apie tai galite skaityti čia.

Apie būsimą šeimos pagausėjimą Remigijus savo gerbėjams feisbuke pranešė dar mėnesio pradžioje, dalydamasis šeimos nuotrauka iš prekybos centro. Apsipirkti Remigijus ir Raimonda buvo išėję su jųdviejų sūnumi Perkūnu ir vaikais iš ankstesnių santykių. Remigijus taip pat turi trejų metų sūnų Mantą, o Raimonda – septynerių Marką.

Viešindamas nuotrauką Remigijus nurodė, kad Raimondos pilve – dar vienas berniukas. Sportininko mylimoji turėtų gimdyti jau netrukus.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad R.Morkevičius žuvo sulaukęs 34-erių. Vyras išgarsėjo savo pasiekimais bušido ringe ir televizijos projekte „Šuolis“ (TV3), kuriame pernai nuskynė pergalę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.